x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea -''prietena'' ministrilor Economiei care controlau contractele baietilor destepti

Udrea -''prietena'' ministrilor Economiei care controlau contractele baietilor destepti

de Dan Constantin    |    21 Oct 2015   •   08:08
 Udrea -''prietena'' ministrilor Economiei care controlau contractele baietilor destepti

Noul dosar in care Elena Udrea apare intr-o relatie spagativora cu Buzaianu, premiantul clasei ,,baietilor destepti'', aduce in discutie si influenta pe care o avea ,,doamna'' la Ministerul Energiei.

De ce sa -i paseze Buzaianu milioane de dolari Elenei Udrea, care se ocupa de Turism?

El avea nevoie de o ,,pila'' SIGURA si STABILA la Ministerul Economiei; acolo era cheia contractelor de energie.. Ministrii din Calea Victoriei se schimbau, erau ca frunzele in vantul care sufla dinspre Cotroceni.

Cum temperam crivatul ,,Marinarului''? Cu dulcele zambet al Elenei Udrea, care se insenina imediat la verzisorii morman. .

Asa ajunge Udrea sa se lipeasca de ministrii Economiei care stiau ca nu-i deloc bine sa-i refuze vreo rugaciune.

La Ministerul Economiei baietii destepti au devenit PESTE NOAPTEA SPAGII baietii harnici in mandatul lui Videanu. Regele bordurilor stia cine-i Udrea si mai ales cine este mereu cu ochii aposi de dorul celui mai bun ministru. Adica elena U.

Asa si-a SALVAT Buzaianu contractele de energie.

Dupa Videanu a urmat in scaun Ariton, scos ministru din dosarele cu benzina neaccizata si ciupelile de la Sibiu. Isi blestema zilele cand a intrat in beleaua Galei pentru ca nu i-a refuzat Elenei Udrea sponsorizarile cerute.

A venit la rand prietenia cu Lucica Bode. sindicalist de Zalau, cu talent de fotbalist de divizia C,. la fel ca Videanu tanar, la Videle. A stat putin in post dar s-a ocupat sa tina contractele in viata pentru doamna Nutzi si baiatul harnic transferat in Elvetia. Se ocupa putin si de Baile Boghis, pentru ca ,,Doamna Nutzi''' nu mai statea bine cu genunchii din cauza tineretii zbuciumate in pozitii dificile .

Videanu, Ariton, Bode.O sa mai auzim de ei. La audieri. 

×