x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un dealer auto, nou director TAROM

Un dealer auto, nou director TAROM

de Cristian Anton    |    21 Noi 2017   •   07:38
Un dealer auto, nou director TAROM

Consiliul de Adminis­traţie al TAROM l-a numit pe Wolff Werner-Wilhelm în funcţia de director general interimar al compa­niei, cu un contract de mandat de patru luni. Wolff Werner-Wilhelm este al cincilea director TAROM de anul acesta. Compania naţională aviatică se află de ceva timp în mijlocul unui scandal legat de pierderile imense din ultimii ani.

„Compania TAROM infor­mează că, în urma şedinţei de astăzi (luni - n. r.), 20 noiembrie 2017, a Consiliului de Admi­nistraţie al companiei TAROM, în temeiul Legii 31/1990 a societăţilor, Wolff Werner-Wilhelm a fost numit în funcţia de director general TAROM, cu mandat interimar pentru o perioadă de patru luni. Decizia vine ca urmare a evaluării mai multor candidaturi înaintate către Consiliul de Administraţie TAROM”, potrivit unei informări a operatorului naţional aerian.

Wolff Werner-Wilhelm este al cincilea director general al TAROM numit anul acesta după Daniela Dragne, Florin Susanu, Dan Iulius Plaveti și Eugen Davidoiu. Predecesoarea sa, Daniela Dragne, a demisionat pe 16 noiembrie, din motive personale, la numai o lună și jumătate de când preluase interimar această funcție. TAROM este deţinută de Ministerul Transporturilor.

Wolff Werner Wilhelm este managerul unui impor­tant dealer auto german din Banat şi vicepreşedinte al Rotary Timişoara.

×
Subiecte în articol: Wolff Werner-Wilhelm