x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un fost ministru ar da cu matura pe strada pentru a scapa de inchisoare!

Un fost ministru ar da cu matura pe strada pentru a scapa de inchisoare!

23 Feb 2015   •   10:53
Un fost ministru ar da cu matura pe strada pentru a scapa de inchisoare!

Un fost ministru liberal in Cabinetul Ponta a notificat instantei faptul ca este dispus sa faca munca in folosul comunitatii in cuantumul pedepsei cu inchisoarea!

Liberalul Corneliu Dobritoiu, fost ministru al Apararii si actualul presedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranţă natională din Senat, a informat Curtea Suprema ca in cazul in care va fi gasit vinovat se ofera sa faca munca in folosul comunitatii in cuantumul pedepsei cu inchisoarea, informeaza romaniatv.net.

Corneliu Dobritoiu a fost trimis in judecata alaturi de alte zece persoane pentru abuz in serviciu fiind acuzat ca a premeditat obtinerea unei locuinte de serviciu în mod ilegal.
Procurorii sustin ca fostul ministru al Apararii a reusit, cu ajutorul unor documente, sa dobandeasca ilegal un apartament cu patru camere.

Corneliu Dobritoiu risca o pedeapsa de 7 ani de inchisoare in dosarul "case pentru generali", care are astazi ultimul termen. De asemenea, procurorii au cerut si degradarea militară a tuturor inculpatilor.

×