x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unde se duce Dorel să-şi facă nevoile? Vezi unde şi-a pus WC-ul un grup de muncitori

Unde se duce Dorel să-şi facă nevoile? Vezi unde şi-a pus WC-ul un grup de muncitori

de Agerpres    |    18 Sep 2012   •   14:29
Unde se duce Dorel să-şi facă nevoile? Vezi unde şi-a pus WC-ul un grup de muncitori
Muncitorii care schimba bordurile pe strada Lozoveni din municipiul Galati si-au amplasat o toaleta chiar in mijlocul strazii, dupa ce in urma cu doua luni au procedat in acelasi fel. WC-ul improvizat a fost asezat pe o gura de canalizare fara capac, canalizarea fiind astupata cu pietre.
Prima oara latrina a aparut in mijlocul strazii la inceputul lunii iulie, dar dupa sesizarile facute de locatarii din zona aceasta a fost ridicata. Acum se schimba bordurile pe strada Lozoveni, iar muncitorii au readus toaleta buclucasa.
'Nu mai putem respira din cauza mirosului. Geamurile nu le mai putem deschide si nimeni nu ne baga in seama', a declarat revoltat unul dintre localnici.
Reprezentantii Primariei Galati spun ca vor lua masuri in acest caz, mai ales ca nu este pentru prima data cand latrina este asezata in mijlocul drumului.
'Am trimis o sesizare Directiei de Sanatate Publica Galati. Avand in vedere ca nu este prima data cand toaleta a fost amplasata in mijlocul strazii, vom avea grija ca pe viitor sa specificam clar ce tipuri de toaleta sa fie cuprinse in organizarea santierului', a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Primariei Galati, Mihai Costache.

×