x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vîntu, subiectul principal al confruntării electorale dintre Băsescu şi Geoană

Vîntu, subiectul principal al confruntării electorale dintre Băsescu şi Geoană

09 Sep 2010   •   00:00
Vîntu, subiectul principal al confruntării electorale dintre Băsescu şi Geoană

În timpul confruntării dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, Băsescu şi Geoană au avut ocazia de a-şi adresa câte o întrebare. Băsescu a fost cel care a început, cerându-i lui Geoană să prezinte scuze pentru că a minţit în legătură cu întâlnirea pe care ar fi avut-o cu Vîntu în Deltă.

Apoi, Mircea Geoană a fost întrebat dacă s-a întâlnit din nou cu Sorin Ovidiu Vîntu cu o noapte în urmă. Răspunsul acestuia a fost unul afirmativ, cu precizarea că a fost sunat de omul de afaceri după ce într-un interviu i-a spus că este "malefic şi uşor turbulent".

La rândul său, Mircea Geoană l-a întrebat pe Traian Băsescu ce a făcut în cei cinci ani de mandat. "Foarte multe. Se află pe site", a răspuns Băsescu scurt, enumerând apoi câteva dintre reuşitele mandatului său.

Traian Băsescu nu a ratat ocazia să vorbească despre cazul fostului director Gelsor, dovedind că este la curent cu evoluţia anchetei, scrie antena3.ro.

"Ieri a fost arestat Popa Nicolae, cel care a devalizat, în numele lui Vîntu, Gelsor şi FNI, alături de Ioana Vlas. Cel care îi căra banii cu sacoşa. Domnul Vîntu are o mare problemă: unul din martori a fost arestat la Jakarta. Îmi este cunoscută panica în care un om care se teme şi care, probabil, l-a sprijinit să dispară din ţară intră când martorul principal apare şi autorităţile româneşti îl prind", afirma atunci Traian Băsescu.


×
Subiecte în articol: observator