x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vulpescu a rămas consilier în ministerul Economiei

Vulpescu a rămas consilier în ministerul Economiei

04 Oct 2012   •   19:48

Proaspăt demisionat de la conducerea Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu a rămas consilier în cadrul ministerului Economiei, au declarat pentru Jurnalul Naţional surse guvernamentale.

Vulpescu este şi administrator special în cazul insolvenţei Hidroelectrica. El a fost propus recent de către Fondul Proprietatea pentru funcţia de membru în Consiliul de Supraveghere al producătorului de energie, alături de Oana Truţă. Consiliul va fi învestit o dată ce insolvenţa se va termina. Jurnalul Naţional a scris despre această mutare-surpriză în urma materialelor publicate pentru şedinţa adunării generale a creditorilor, programată pe 31 octombrie.

"Fondul Proprietatea l-a propus pe dl. Remus Vulpescu pentru poziţia de membru în cadrul Consiliului de Supraveghere atât datorită experienţei sale acumulate în ultimele luni în cadrul instituţiilor publice şi în cadrul companiilor de stat din România, cât şi datorită cunoştinţelor sale semnificative despre Hidroelectrica, operaţiunile acesteia, statutul actual în cadrul procedurii de insolvenţă şi perspectivele de dezvoltare. Credem că prezenţa sa în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica va asigura o tranziţie lină atunci când compania va ieşi din insolvenţă şi va permite continuarea a tot ceea ce s-a obţinut pozitiv în această perioadă", arată Fondul Proprietatea într-un comunicat.

×