x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri Parlamentare. Codrin Stefanescu a dezvaluit numele posibililor premieri PSD

Alegeri Parlamentare. Codrin Stefanescu a dezvaluit numele posibililor premieri PSD

de Antena 3    |    10 Noi 2016   •   22:04
Alegeri Parlamentare. Codrin Stefanescu a dezvaluit numele posibililor premieri PSD

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Noi informații din interiorul PSD despre persoana pe care partidul o va propune premier. Dacă până acum numele de posibil prim-ministru a fost ținut secret, pe motiv că acea persoană ar putea fi ”ridicată” a doua zi, Codrin Ștefănescu a dat câteva nume, joi, la Antena 3.

Competiția în PSD pentru viitorul prim-ministru se dă între opt persoane care ”cunosc foarte bine programul de guvernare”, a dezvăluit Codrin Ștefănescu, spunând că printre nume s-ar afla: Victor Ponta, Liviu Dragnea, Doina Pană, Orlando Teodorovici, Nicolae Bănicioiu, Rovana Plumb.

 

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Un alt amănunt dezvăluit de social-democrat a fost acela că persoana respectivă ”a fost vânată de sistem, de pe vremea lui Băsescu și până acum. (...) e vânat în general de sistem, nu neapărat de DNA”, a declarat Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

După ce i s-a spus că președintele Klaus Iohannis a spus că nu vrea premier cu probleme sau cu dosar, Codrin Ștefănescu a părut total dezinteresat.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Întrebat dacă și Ponta este luat în calcul, așa cum a spus anterior, social-democrat a răspuns: ”Ponta a fost un foarte bun prim-ministru. Au fost niște dezamăgiri în partid, dar a fost un premier bun".

El a mai dat și alte indicii cu privire la propunerea PSD pentru viitorul premier al României: ”Luați conducerea partidului, cei care au fost miniștri”.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. De asemenea, întrebat dacă printre aceste nume s-ar afla și Călin Popescu Tăriceanu, PSD-istul a negat și a explicat: ”PSD va da prim-ministrul. Tăriceanu și ALDE sunt partenerii noștri la guvernare”.

VIDEO, pe antena3.ro

×