x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu îl DESFIINŢEAZĂ pe Cioloş: Să se ducă de unde a venit

Băsescu îl DESFIINŢEAZĂ pe Cioloş: Să se ducă de unde a venit

20 Oct 2016   •   07:15
Băsescu îl DESFIINŢEAZĂ pe Cioloş: Să se ducă de unde a venit
Sursa foto: Adrian Manolache

Preşedintele PMP Traian Băsescu şi-a reluat tirurile asupra premierului Dacian Cioloş. Fostul preşedinte a declarat la România TV că Dacian Cioloş trebuie să înţeleagă că este timpul să iasă din carierism şi oportunism.

"A avut şansa şi o conjunctură nefericită sa fie prim ministru al României, însă dacă vrea sa fie si unul legitim trebuie sa opteze pentru o lista de partid, daca nu, sa se duca de unde a venit. Nu se poate sa falsificam politica la nesfarsit", a declarat Traian Băsescu la România TV.

Preşedintele PMP a punctat că România nu a avut un guvern mai slab ca cel condus de Cioloş şi cu oameni mai nepricepuţi pentru ce au de făcut.

"Cioloş speră la o nominalizatre din partea lui Iohannis, indiferent de partidul care face majoritatea în Parlament", spune Băsescu.

"Mesajul meu e extrem de contodent cand justitia e blocata. Nu accept eu spectacolul pe care il face Kovesi. Venind la declaratia lui Iohannis si eu am dat avertismente publice, va marturisesc ca nu stiu care e sursa lui Iohannis. Eu foloseam informaţiile de la şefii de structuri de informaţii. Foloseam informaţiile de la Servicii şi în prevenire. Serviciile de informaţii au şi rol de a preveni fraude. Nu stiu daca Iohannis a facut afirmatiile din alte surse".
 

"Dragnea ar fi trebuit de mult sa initieze motiunea de cenzura. Când ai un ministru al Justiţiei care spune "am mintit la CEDO, cum il mai ţii?", s-a întrebat retoric Băsescu.

 

×