x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu despre un nou Congres, unde să fie ales un alt președinte PNL: Unii au nostalgii!

Cîțu despre un nou Congres, unde să fie ales un alt președinte PNL: Unii au nostalgii!

12 Ian 2022   •   09:00
Cîțu despre un nou Congres, unde să fie ales un alt președinte PNL: Unii au nostalgii!
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PNL, Florin Cîțu, exclude posibilitatea unui nou Congres pentru alegerea unei noi conduceri a Partidului Național Liberal. Cîțu a mai spus și că în PNL se caută o femeie care să preia Ministerul Digitalizării.

Florin Cîțu admite că în PNL sunt discuții aprinse, dar spune că acestea sunt normale. Întrebat, la TVR, dacă sunt reale zvonurile că se vorbește inclusiv despre varianta ca prin primăvară așa să se ajungă la un Congres, Cîțu a spus că este exclus.

„Cred că vorbesc sunt cei care nu au trecut prin Congres anul trecut, că mai sunt câțiva care au trecut în trecut și poate l-au pierdut și au nostalgia”, a spus Cîțu.

El exclude și înlocuirea sa din funcția de președinte al PNL.

„Dacă vrem să ne batem joc de munca colegilor noștri, din guvern, atunci putem să facem”, a mai spus Cîțu.

Potrivit lui Cîțu, PNL trebuie să respecte ceea ce a propus românilor și pentru asta s-a realizat coaliția existentă.

„PNL este la guvernare în continuare și va fi la guvernare până în 2024. Dacă sunt detalii, că sunt lucruri de detaliu pe care trebuie să le îmbunătățim cu toții, asta este altceva, dar dacă ne uităm la ceea ce dorește Partidul Național Liberal, este să implementăm ceea ce le-am spus românilor, să menținem această politică liberală până în 2024, când sunt alegeri și asta face această conducere în acest moment”, a mai spus Cîțu, care precizează că schimbarea sa din funcție va fi la următorul Congres, în 2025.

O prioritate a PNL în acest moment este să găsească un nume pentru a fi propus în funcția de ministru al Digitalizării, iar pentru acest mandat se dorește o femeie, a precizat președintele PNL.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu