x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cum va conviețui coaliția de guvernare în 2022.Grindeanu : Nu există dragoste între PSD și PNL

Cum va conviețui coaliția de guvernare în 2022.Grindeanu : Nu există dragoste între PSD și PNL

12 Ian 2022   •   21:18
Cum va conviețui coaliția de guvernare în 2022.Grindeanu : Nu există dragoste între PSD și PNL

Nu există dragoste între PSD și PNL, dar aceste partide sunt „obligate” să stea împreună, spune, miercuri, vicepremierul Sorin Grindeanu (PSD), întrebat cum va supraviețui coaliția anului 2022.

Întrebat, miercuri, cum va supraviețui coaliția anului 2022, care nu se anunță deloc ușor, Sorin Grindeanu, vicepremier din partea PSD și ministru al Transporturilor, admite că între PNL și PSD nu există „dragoste”, dar cele două partide „sunt obligate” să rămână împreună în Guvern.

„Suntem principalele partide din România și vom rămâne principalele partide din România, PSD și PNL, iar în acest moment suntem obligați să stăm împreună. Nu există dragoste între PSD și PNL. Până la urmă, vorbim de stânga și dreapta, două partide politice, principalele partide politice din România, care, în situația dată, pe care o știm cu toții și pe care am avut-o, trebuie să găsească soluții, să treacă ă România prin această perioadă, nu simplă”, a spus Grindeanu, la Antena 3.

Vicepremierul a spus că are o relație bună cu premierul Nicolae Ciucă (PNL), iar relația instituțională cu președintele Klaus Iohannis este, de asemenea, bună.

„Dialog există. La nivel de guvern eu nu am ce să reproșez în relația pe care eu și ceilalți colegi ai mei o avem cu premierul Nicolae Ciucă. De asemenea, eu nu am ce să reproșez în relația instituțională pe care o avem cu președintele Iohannis. Nu există până în acest moment reproșuri vizavi de ceea ce v-am spus, dar asta nu înseamnă că nu suntem atenți să ne păstrăm liniile și să ducem la îndeplinire liniile din programul de guvernare care au aparținut PSD”, a mai spus Grindeanu.

PSD, PNL și UDMR formează coaliția de guvernare.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu