x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea a dezlegat misterul masinii cu care s-a dus la mare!

Dragnea a dezlegat misterul masinii cu care s-a dus la mare!

04 Mai 2018   •   06:49
Dragnea a dezlegat misterul masinii cu care s-a dus la mare!

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că maşina cu care a fost la mare, de 1 Mai, este a fiului său.

 

"Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi într-adevăr, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa colocvial. Am văzut şi o domnişoară care umbla liber prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie. Maşina nu e a firmei unde este acţionar fiul meu, este a lui personală. Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina - mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat - şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, X5, pe care am moştenit-o de la fratele meu. În ceea ce priveşte ITP-ul, am înţeles că nu e, fiul meu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute şi mie maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că, atunci când s-a întors de la mare, s-a "chinuit" să dea SMS pentru a plăti taxa de pod de la Feteşti, însă nu a reuşit.

"L-am sunat pe domnul Ioniţă (Ştefan Ioniţă, directorul general al CNAIR -n.r.) de la companie şi i-am spus - domnule, suntem şi noi aici, pe autostradă, şi vrem să plătim, nu vreţi să luaţi banii? Mi-a spus că verifică, nu ştia - m-aş fi aşteptat să ştie, dar sigur că era şi el undeva, că se auzeau nişte păsărele în telefon. M-a sunat ulterior şi mi-a spus că este o problemă la compania de telefonie (...) Dar ce facem noi, cei care vrem să plătim? Mi-a dat răspunsul (...) că puteţi plăti şi mâine. Dar domnule, cei care au trecut ieri şi au zis că plătesc azi, ăştia ce fac?", a explicat Dragnea. AGERPRES

×