x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Vanghelie şi Geoană au făcut parte dintr-un grup mafiot. Că voiau să facă un partid se ştia dinainte

Dragnea: Vanghelie şi Geoană au făcut parte dintr-un grup mafiot. Că voiau să facă un partid se ştia dinainte

02 Dec 2014   •   17:21
Dragnea: Vanghelie şi Geoană au făcut parte dintr-un grup mafiot. Că voiau să facă un partid se ştia dinainte
Sursa foto: Dragnea: Vanghelie şi Geoană au făcut parte dintr-un grup mafiot. Că voiau să facă un partid se ştia dinainte

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că primarul sectorului 5 Marian Vanghelie şi senatorul Mircea Geoană au făcut parte 'dintr-un grup mafiot', punctând că se ştia că doresc să îşi facă un partid înainte de excluderea lor din PSD.

"Nu îi răspund domnului Vanghelie pentru că domnul Vanghelie nu poate să acuze, nu este în situaţia în care poate să acuze. Domnul Vanghelie a făcut parte dintr-un grup mafiot, au mai rămas doi inşi în grupul ăsta mafiot, dumnealui şi cu domnul Geoană. În ceea ce priveşte firma respectivă, să facă plângere unde doreşte că nu trebuie să mă acuze pe mine", a spus Dragnea, întrebat cum îi răspunde lui Vanghelie cu privire la acuzaţiile pe care i le-a adus referitoare la firma Tel Drum.

El a afirmat că se ştia că Mircea Geoană şi Marian Vanghelie intenţionau să îşi facă partid înainte de excluderea lor din PSD. "Asta că voiau să facă un partid se ştia dinainte şi asta a fost probabil una din cauzele care a generat acel vot aproape unanim, cu excepţia a două voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes", a arătat Dragnea.


×