x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: În Partidul Mişcarea Populară nu va fi acceptat oricine. Bineveniţi sunt doar cei care gândesc ca noi

Udrea: În Partidul Mişcarea Populară nu va fi acceptat oricine. Bineveniţi sunt doar cei care gândesc ca noi

08 Feb 2014   •   18:36
Udrea: În Partidul Mişcarea Populară nu va fi acceptat oricine. Bineveniţi sunt doar cei care gândesc ca noi
Sursa foto: Udrea: În Partidul Mişcarea Populară nu va fi acceptat oricine. Bineveniţi sunt doar cei care gândesc ca noi

Deputatul Elena Udrea, recent înscrisă în Partidul Mişcarea Populară, a anunţat sâmbătă, la Bistriţa, că în acest proiect nu va fi acceptat oricine şi a susţinut că ''deja'' au fost respinşi anumiţi parlamentari care au vrut să se înscrie în PMP.

'Mişcarea Populară nu şi-a propus să racoleze oameni de partid, nici de la PDL, nici de la alte partide. Ba mai mult, sunt colegi din Parlament care şi-au exprimat dorinţa de a se înscrie în Mişcarea Populară şi care nu au fost acceptaţi. Noi nu tindem la un număr cât mai mare de parlamentari, nu avem nevoie în momentul acesta să facem vreun joc de putere în Parlament cu PSD, cu PNL. Pe noua lege nici nu putem face grup parlamentar, în sensul statutar, deci nu ne interesează numărul, ci calitatea. Avem o sită cu ochiurile foarte mici, nu ne propunem să luăm pe oricine, ci oameni care, prin tot ce au făcut până acum şi prin tot ceea ce sunt dispuşi să facă de acum încolo în politică, să fie capabili şi să aibă suficientă energie să ducă acest proiect la capăt, să susţină toate proiectele pe care Mişcarea Populară îşi propune să le susţină pentru România, multe dintre ele începute deja', a spus Udrea.

Deputatul a adăugat că vor mai fi, totuşi, parlamentari care se vor alătura Mişcării Populare.

'Sunt colegi care se vor alătura Mişcării Populare în perioada următoare. (...) Eu cred că oameni de bună calitate, de bună credinţă există în toate partidele politice. (...) Sunt bineveniţi toţi cei care gândesc ca noi şi vor să acţioneze ca noi. Cel mai mult ne-am dori să vină alături de Mişcarea Populară oameni care nu au mai făcut politică până acum', a mai spus Udrea.

Elena Udrea a participat sâmbătă, alături de preşedintele PMP Eugen Tomac, la inaugurarea sediului partidului de la Bistriţa. Fosta democrat-liberală a venit însoţită de Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Cristian Predescu şi Adrian Papahagi.

Printre cei care au venit să salute conducerea PMP s-a numărat şi fostul ministru al muncii din perioada guvernării PDL, Ioan Nelu Botiş, despre care preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Cristian Ţuţuruga, a spus că este un simpatizant al partidului, nu încă şi membru.

×