x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: "M-am implicat personal ca Teodor Baconschi să fie pus pe locul 3 al listei pentru europarlamentare. Banii nu s-au dat"

Elena Udrea: "M-am implicat personal ca Teodor Baconschi să fie pus pe locul 3 al listei pentru europarlamentare. Banii nu s-au dat"

09 Iul 2014   •   00:04
Elena Udrea: "M-am implicat personal ca Teodor Baconschi să fie pus pe locul 3 al listei pentru europarlamentare. Banii nu s-au dat"
Sursa foto: Udrea: "M-am implicat personal ca Baconschi să fie pus pe locul 3 al listei pentru europarlamentare. Banii nu s-au dat"

Elena Udrea a declarat, într-o emisiune, la Romania TV, că lui Teodor Baconschi nu i s-au cerut 100.000 de euro pentru ca acesta să fie plasat  pe un loc eligibil pe lista partidului la alegerile europarlamentare, dar spune că s-a implicat personal ca acesta să ocupe locul 3 pe listă.

"Evident că banii nu s-au dat", a spus Udrea. Aceasta crede că cei care au demisionat din PMP acuzând-o pe ea pentru modul în care conduce partidul încearcă să facă alte aranjamente politice însă fără a se dezice de Traian Băsescu. "Constat că sunt oameni care au fost promovaţi în funcţii de Traian Băsescu, iar când acesta îşi termină al doilea mandat, îşi caută un loc de unde pe viitor să-şi poată continua o carieră politică de succes, speră ei. Neputând să se dezică de preşedinte, cel mai simplu este să găsească o scuză pentru oportunismul lor spunând că pleacă din cauza Elenei Udrea", a spus preşedintele PMP.

×