x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Acuzaţiile la adresa SPP - o petardă

Orban: Acuzaţiile la adresa SPP - o petardă

06 Feb 2018   •   06:47
Orban: Acuzaţiile la adresa SPP - o petardă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a catalogat luni seară drept o "petardă" acuzaţiile la adresa Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP).

 

"Este o petardă. Dacă vă aduceţi aminte, anul trecut a existat petarda cu gaura în buget de 10 miliarde pe care au lansat-o, ba că nu există raport, şi până la urmă Viorel Ştefan, care era ministru de Finanţe, a recunoscut, într-un fel, că nu este nicio gaură de 10 miliarde. Noi urmărim cu mare atenţie ca din această petardă să nu facă gălăgie într-un loc, ca să vină cu o lovitură în altă parte, în rest, sunt poveşti de adormit copiii. Eu m-am săturat de această victimizare ieftină, care din păcate este preluată de alţii care văd că nu au dat o probă concretă pentru aserţiunile lor, nu au dat o dovadă, nu au nimic, nimic în spate pentru o asemenea susţinere. Şi eu îmi pun întrebarea: au ceva de ascuns oamenii ăştia? Demnitarii nu sunt în slujba cetăţenilor, nu trebuie să fie transparenţi, nu trebuie să se ştie, au ceva de ascuns, le este frică?!", a spus Orban, la un post de televiziune, întrebat ce doreşte Liviu Dragnea prin acuzaţiile la adresa SPP.

El a amintit că în perioada în care a fost premier Călin Popescu-Tăriceanu dispunea de SPP.

"Tăriceanu a avut SPP şi ca premier fiind în bătălie cu Băsescu. (...) Nu a spus un cuvânt despre lipsa de obiectivitate a SPP", a afirmat liderul PNL. AGERPRES

×