x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta despre un eventual impact electoral al eliberării lui Năstase: Nu facem calcule politice pe viaţa cuiva

Ponta despre un eventual impact electoral al eliberării lui Năstase: Nu facem calcule politice pe viaţa cuiva

de Agerpres    |    22 Aug 2014   •   18:01
Ponta despre un eventual impact electoral al eliberării lui Năstase: Nu facem calcule politice pe viaţa cuiva

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a dorit vineri, la Tulcea, să estimeze impactul electoral pe care îl va avea eliberarea lui Adrian Năstase, subliniind că nimic nu contează mai mult decât faptul că este liber şi se află lângă familie.

"Cred că nu contează nimic mai mult decât faptul că (Adrian Năstase - n.r.) este liber, este lângă familie, că poate să vorbească, să-şi exprime părerile. Chiar nu cred că este cazul să facem calcule politice pe viaţa cuiva", a declarat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă.

Referindu-se la posibilitatea organizării unor alegeri anticipate făcută publică de fostul premier Adrian Năstase, preşedintele PSD a spus că 'orice poate fi discutat'.

"Nu trebuie să băgăm pe cineva în închisoare doar pentru că are o idee pe care vrea să o discute. Eu vreau să fiu un preşedinte într-o ţară în care oamenii au voie să spună tot ce gândesc, fără să se teamă că imediat vor fi linşaţi de un aparat fascisto-comunist de propagandă sau de cine ştie ce alte persoane", a afirmat Victor Ponta.

El a menţionat că până în prezent nu a discutat cu Adrian Năstase, adăugând că acest lucru se va întâmpla în zilele următoare.

"Cred că, în aceste ore, Adrian Năstase se bucură în primul rând de familie. De fiecare dată m-am sfătuit cu dumnealui, un om pe care-l respect foarte mult, de la care am învăţat foarte mult şi pe care-l văd de fiecare dată cu foarte mare plăcere. Spre deosebire de o parte a media, eu respect faptul că nimic nu este mai important decât familia. Şi după aceea, desigur, e politica", a spus Victor Ponta.

Liderii PSD s-au întâlnit joi şi vineri la Tulcea cu şefii organizaţiilor judeţene s-au întâlnit joi într-o reuniune informală pentru a discuta pe marginea campaniei electorale, a proiectului prezidenţial şi a proiectelor legislative prioritare în următoarea sesiune parlamentară.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta adrian nastase