x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Românii au văzut adevărata faţă a lui Băsescu, un preşedinte decăzut, o ruşine a României

Ponta: Românii au văzut adevărata faţă a lui Băsescu, un preşedinte decăzut, o ruşine a României

de Agerpres    |    15 Apr 2014   •   21:51
Ponta: Românii au văzut adevărata faţă a lui Băsescu, un preşedinte decăzut, o ruşine a României

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, afirmă că Traian Băsescu este "o ruşine a României" deoarece are o atitudine degradantă pentru funcţia de şef al statului, iar românii i-au văzut "adevărata faţă".

"Azi, cetăţenii României au văzut din nou adevărata faţă a lui Traian Băsescu, tot ce a reprezentat el în aceşti 9 ani - ură, abuzuri, minciuni, ameninţări, lipsă de scrupule! Ăsta e Băsescu! Un preşedinte decăzut, o ruşine a României. Este total degradant ce a făcut Băsescu azi. Nu e posibil să se vorbească aşa de la acest nivel al Statului român. România şi românii merită mult mai mult. Continuăm lupta, cu şi mai multă hotărâre! AMR 35 de săptămâni!", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat, într-o declaraţie de presă susţinută marţi la Palatul Cotroceni, pe premierul Ponta că "se coboară în mocirla unor atacuri josnice".

Băsescu a spus despre Ponta că "şi-a pierdut controlul", "este laş", "are o problemă de nervi, a cedat nervos".

Preşedintele a mai afirmat că Ponta este un "om profund corupt, care sacrifică orice pentru a-şi menţine sprijinul baronilor".

×
Subiecte în articol: Victor Ponta traian basescu