x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Tudor: Klaus Iohannis a avut un discurs politic de la tribuna Administrației prezidențiale

Radu Tudor: Klaus Iohannis a avut un discurs politic de la tribuna Administrației prezidențiale

22 Feb 2019   •   12:07
Radu Tudor: Klaus Iohannis a avut un discurs politic de la tribuna Administrației prezidențiale

Klaus Iohannis a reluat atacurile virulente la adresa Guvernului şi a PSD. De la Palatul Cotroceni, preşedintele a ieşit să anunţe că nu promulgă bugetul, dar sesizează Curtea Constituţională pe motiv că nu au fost respectate normele constituţionale.

Klaus Iohannis a acuzat Guvernul că a făcut un buget nerealist şi plin de minciuni.

„Iohannis a avut un discurs politic de la tribuna Administrației prezidențiale. Cred că în anul de campanie 2019 această instituție ar trebui să nu fie atât de partizană din punct de vedere politic”, a comentat analistul politic Radu Tudor.

„Să înțeleg că președintele vede doar banii pe care îi încasează PSD, banii pe care îi încasează PNL nu deranjează?(...). Președintele a decis să intre în campanie electorală luând la țintă PSD printr-o retorică politică.

E o bătălie politică. Astfel de dueluri politice ar trebui totuși făcute de la altă tribună. Cred că instituțiile statului trebuie ferite de războiul politic, altfel cetățenii vor reacționa printr-o absență masivă de la vot”, a mai spus Radu Tudor, vineri, la Antena 3.

ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis radu tudor