x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reprezentanţi SRI înaintaţi în grad la trecerea în rezervă de preşedintele Iohannis

Reprezentanţi SRI înaintaţi în grad la trecerea în rezervă de preşedintele Iohannis

01 Aug 2017   •   18:29
Reprezentanţi SRI înaintaţi în grad la trecerea în rezervă de preşedintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretele privind înaintarea în grad, la trecerea în rezervă, a trei reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii (SRI). 

Şeful statului a semnat decretele privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea, la trecerea în rezervă, coloneilor din SRI Mihaela Dumitrescu, Bogdan Pasăre şi Simion Cecan. 

Tot marţi, şeful statului a semnat decretele privind trecerea în rezervă a general-maiorilor cu două stele Ovidiu-Ionel Tărpescu şi Marius Harabagiu, a generalilor de brigadă cu o stea Gheorghe Badea, Mircea Mîndrescu, Gheorghe Vişan, Dan-Angelo Lăpădat, Constantin Zanfir, a contraamiralului Cătălin-Silviu Dumistrăcel, contraamiralilor de flotilă Tiberiu Frăţilă, Gigi-Cristinel Uce, Dan Hăulică şi Ioan Stănciulescu. 

Preşedintele Iohannis a mai semnat decretele privind încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne ale chestorului de poliţie Ioan Scripniciuc, trecerea în rezervă a generalilor de brigadă cu o stea Dorin Oltean şi Marin Andreiana.  www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: klaus iohannis