x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Teodorovici îl acuză pe Florin Cîțu de şantaj și că este o marionetă

Teodorovici îl acuză pe Florin Cîțu de şantaj și că este o marionetă

de Ion Alexandru    |    10 Dec 2019   •   10:00
Teodorovici îl acuză pe Florin Cîțu de şantaj și că este o marionetă

„Uite cine vorbește de Al Capone! Tocmai acest Vasile Cîțu, care și-a etalat acum o nouă calitate - cea de șantajist! Îl întreb: acest curaj și l-a descoperit înainte sau după vizita la Palatul Cotroceni?”, scrie fostul ministru al Finanțelor Eugen Orlando Teodorovici pe contul său de socializare. Acesta arată că Florin Cîțu „întâi m-a amenințat cu plângeri penale, apoi a aruncat cursul valutar în aer și s-a răzgândit, spunând că a fost doar o metaforă... cam neinspirată și mult prea costisitoare pentru economie, aș adăuga eu. Acum mă amenință cu o altă instituție, Curtea de Conturi. Ceea ce Vasile Cîțu nu știe este că eu nu mă las amenințat sau șantajat de nimeni, cu atât mai puțin de o persoană manipulabilă și vulnerabilă. Eu voi continua să #insistpentruRomania, în ciuda amenințărilor lui Vasile Cîțu, pe care nu-l ajută nici discursul, nici poziția ca să abordeze comportamentul de mafiot”, mai precizează Teodorovici.

Fostul ministru susține că tentativa de șantaj și „aceste amenințări penibile nu fac decât să trădeze faptul că Vasile Cîțu este o marionetă. Întrebarea este cine trage sforile? Așa că îl somez public pe Vasile Cîțu să spună de cine este controlat? Și-l mai somez public să enumere toate întâlnirile pe care le-a avut de când a preluat mandatul de Ministru al Finanțelor Publice!”. „Atrag atenția asupra faptului că Ministrul Finanțelor Publice este membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, deci Vasile Cîțu trebuie să ne spună dacă are întâlniri neoficiale cu structuri oculte care-l alimentează cu documente, bilețele și măsuri”, a conchis Teodorovici.

Aseară, la închiderea ediției, Senatul dezbătea moțiunea simplă inițiată de Teodorovici chiar împotriva ministrului liberal al Finanțelor, Florin Cîțu. 

 

×