x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Negrescu: „Am avut din nou dreptate! Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență”

Victor Negrescu: „Am avut din nou dreptate! Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență”

de Razvan Voiculescu    |    31 Mar 2021   •   18:20
Victor Negrescu: „Am avut din nou dreptate! Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență”

Europarlamentarul Victor Negrescu a anunțat că și noua variantă a Planului Național de Redresare și Reziliență este greșită.

„Am avut din nou dreptate! Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență: titlu, formă și structură.

Acum o săptămână am declarat într-o conferință de presă că forma prezentată de Guvern a PNRR nu poate fi varianta finală pentru că nu corespundea cerințelor europene. Supărați, deși eu caut să am mereu o abordare profesionistă, guvernanții au decis să mă atace personal la TV. Dacă ați observat, eu nu atac niciodată la persoană pentru că sincer cred într-un alt mod de a face politică.

Astăzi, în ședința de guvern se modifică planul. Au greșit titlul, structura și forma planului. Planul nu corespundea cerințelor europene. Ca urmare a insistențelor noastre publice au mai clarificat partea de responsabilități dar tot nu avem lucrurile bine definite.

Mai grav este că, nici acum, nu avem o formă finală. Și sunt în continuare mari probleme. Planul Național de Redresare și Reziliență se transformă într-un basm.”, scrie Victor Negrescu pe pagina sa de Facebook

×
Subiecte în articol: victor negrescu