x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zi crucială pentru veniturile tuturor românilor. Guvernul discută HG de modificare a Codului fiscal

Zi crucială pentru veniturile tuturor românilor. Guvernul discută HG de modificare a Codului fiscal

08 Noi 2017   •   12:43
Zi crucială pentru veniturile tuturor românilor. Guvernul discută HG de modificare a Codului fiscal

Guvernul va discuta, în şedinţa de miercuri, un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii 227/2015 privind Codul fiscal. 

Potrivit unui comunicat al Executivului transmis AGERPRES, printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda şedinţei se numără şi un proiect de hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgenţă familiilor afectate de accidentul care a avut loc în 30 octombrie la Mina Uricani, din judeţul Hunedoara. 

De asemenea, Guvernul ar mai putea discuta miercuri un proiect de OUG pentru modificarea Legii apelor, dar şi un proiect de OUG privind modificarea ordonanţei de urgenţă 12/2006 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale. 

Pe agenda şedinţei se mai află un proiect de lege pentru realizarea ''Capabilităţii de apărare aeriană cu baza la sol'' aferentă programului de înzestrare esenţial ''Sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare (HSAM)'', dar şi un proiect de lege privind desfiinţarea Institutului Teologic Romano-Catolic din Bucureşti. 

Pe agenda şedinţei Executivului se află şi un proiect de hotărâre pentru modificarea Normelor metodologice pentru aplicarea OUG 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobate prin HG 479/2003. 

De asemenea, Guvernul ar putea discuta miercuri un proiect de hotărâre privind unele măsuri pentru organizarea la Bucureşti, pe 23 şi 24 noiembrie, a celei de-a doua ediţii a Forumului România-Republica Moldova în domeniul justiţiei, dar şi un proiect privind înscrierea unui imobil în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea acestuia în administrarea Ministerului Justiţiei. 

Totodată, pe agenda şedinţei se află un memorandum cu tema "Aprobarea constituirii unui grup de lucru interministerial în vederea identificării soluţiilor alternative pentru rezolvarea încălzirii, în afara soluţiei reprezentată de lemnul de foc", dar şi un memorandum referitor la împuternicirea ministrului Culturii să accepte o donaţie în favoarea statului român. AGERPRES

×