x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Doi copii din Argeș diagnosticați cu boala diareică acută au fost transferați la spitalul Marie Curie

Doi copii din Argeș diagnosticați cu boala diareică acută au fost transferați la spitalul Marie Curie

05 Mar 2016   •   11:47
Doi copii din Argeș diagnosticați cu boala diareică acută au fost transferați la spitalul Marie Curie

Doi copii diagnosticaţi cu boală diareică acută au fost transferaţi în ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Piteşti la Spitalul Marie Curie din Bucureşti, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.

Unul dintre copii are un an şi jumătate, iar celălalt un an şi nouă luni.

În spitalele din judeţul Argeş mai sunt internaţi sâmbătă 32 de copii, care prezintă scaune diareice, cu 11 mai puţin decât în urmă cu o zi, potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului.

Dintre cei 32 de copii internaţi la unităţi medicale din Argeş, 26 sunt mai mici de doi ani.

La Spitalul de Pediatrie Piteşti sunt internaţi 24 de copii, dintre care 19 mai mici de doi ani, iar la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti sunt trei copii, doi dintre ei cu vârsta sub doi ani. Un copil mai mic de doi ani se află în secţia de pediatrie a Spitalului Municipal Curtea de Argeş şi alţi patru la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel.

Noul prefect Cristian Soare a anunţat, pe 25 februarie, că instituţia pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situaţia copiilor internaţi în Argeş.

"Având în vedere că nu există o comunicare bună din partea DSP şi a Spitalului de Pediatrie cu privire la situaţia copiilor internaţi în Argeş, cât şi în Bucureşti, începând de mâine Instituţia Prefectului va da comunicate de presă zilnic cu privire la situaţia copiilor internaţi la Spitalul de Pediatrie şi la celelalte spitale în Argeş", a spus prefectul judeţului Argeş.


Sursa: AGERPRES 

×
Subiecte în articol: marie curie boala diareica acuta