x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Picnic la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia

Picnic la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia

de Carmen Anghel    |    22 Apr 2013   •   16:29
Picnic la Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia

Centrul Cultural “Palatele Brancoveneşti” oferă bucureştenilor, tuturor iubitorilor de cultură, tradiţii şi de iarbă verde o ocazie extraordinară de a trăi această primăvară: pregătirea pentru sărbătorile de Paşti şi organizarea de picnicuri în curtea Palatului de la Mogoşoaia.

Paştile, cea mai importantă sărbătoare creştină, va fi laitmotivul spectacolelor ce vor avea loc la Mogosoaia, informează organizatorii.

Pentru cei mici, în Palatul Brancovenesc vor fi organizate ateliere de creaţie specifice sărbătorilor pascale. Elevi din şcolile bucureştene vor putea să înveţe sa încondeieze ouă, sa confecţioneze diverse obiecte ce simbolizează sărbătoarea Pastilor.  Pe parcusul desfăşurării atelierelor de creaţie, copiii vor învăţa şi despre tradiţiile româneşti specifice acestei perioade, iar la final, vor avea posibilitatea să viziteze şi muzeul Palatului Brâncovenesc.

Pe 26 aprilie, în curtea Palatului Brâncovenesc va avea loc un spectacol de muzică şi teatru, dedicat copiilor din centrele de plasament. Vor fi multe surprize din partea clovnilor, a păpuşarilor, a actorilor, a muzicienilor şi dansatorilor.

Pe 27 aprilie bucureştenii sunt invitati la concertele trupelor RPK şi Proconsul, dar şi la piesa de teatru “Cafeneaua”.

 Din 28 aprilie, se deschide oficial sezonul de picnic la Mogoşoaia! Cei care vor să-şi petreacă o zi de primavară în aer liber sunt invitaţi într-un spaţiu special amenajat de Primăria Capitalei. Vor fi grătare, saci menajeri pentru colectarea deşeurilor, fiecare putând, astfel, să-şi organizeze propriul picnic.


×