x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Rafting şi canyoning pentru adrenalină

Rafting şi canyoning pentru adrenalină

de Oana Portase    |    01 Mai 2015   •   15:42
Rafting şi canyoning pentru adrenalină

1 Mai nu înseamnă doar începutul sezonului estival la malul mării. Cei care nu vor să meargă în Vama Veche au pentru un weekend de început de mai excelent.

Un nou sezon la Transilvania Adventure
Echipa de la Transilvania Adventure a deschis sezonul de rafting pe râul Jiu. Doritorii pot face rafting, în acest weekend, pentru 45 de euro/persoană, tarif care include echipamentul tehnic - costume şi încălţăminte de neopren, căşti, veste de salvare - şi instructorii de rafting.
Iubitorii de aventură se mai pot înscrie la canyoning, rapel şi tiroliană sau ştafetă de Stand Up Paddle. Costurile sunt de 20 de euro/persoană pentru canyoning şi 10 euro/persoană pentru Stand Up Paddle, preţurile includ şi echipamentele necesare. Iubitorii de aventură pot obține prețuri bune la Transilvania Adventure dacă se organizează în grupuri de peste 12 persoane.

Green Adventure în Caraş-Severin
Aventură la început de mai oferă şi cei de la Green Adventure, care în acest weekend se află la Herculane, judeţul Caraş-Severin, pentru trei zile de rafting pe Cerna, căţărare, trekking sau explorare. Preţul pentru perioada 1-3 mai este de 450 de lei/persoană. Tariful include echipamentele complete pentru toate activităţile din program. Dacă nu prindeţi locuri, vă puteţi înscrie pentru aventurile din weekend-urile viitoare.
 

×
Subiecte în articol: rafting