x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Sfaturile de la specialiştii PeFoc.ro pentru construirea şemineului potrivit casei tale

(P) Sfaturile de la specialiştii PeFoc.ro pentru construirea şemineului potrivit casei tale

21 Dec 2016   •   16:53
(P) Sfaturile de la specialiştii PeFoc.ro pentru construirea şemineului potrivit casei tale

Ţi-ai decorat casa după bunul plac, ai ales cele mai frumoase canapele pentru living, perdelele sunt în ton cu pereţii, dar lipseşte ceva, atmosfera caldă şi plăcută a unui şemineu. Însă, căutările pe internet, diversele variante şi poveştile auzite nu te fac decât să fii şi mai nehotărât şi bulversat. Noi îţi oferim o serie de sfaturi de care trebuie să ţii cont atunci când doreşti să achiţionezi un şemineu şi eşti în procesul de documentare.

Iar pentru asta cu siguranţă nu ne referim la amatori sau persoane care se dau pricepute la toate,  pentru că atunci când vorbim de o alegere importantă şi cu beneficii sau consecinţe de lungă durată, avem nevoie de sfaturi avizate şi de încredere din toate punctele de vedere.

Astfel, iată care sunt cele mai importante sfaturi de care trebuie să ţii cont atunci când doreşti să îţi construieşti un şemineu:

1.       Nu te informa din surse nesigure şi netestate. Vecinul, unchiul sau colegul de la serviciu nu sunt specialişi în domeniu, aşadar tot ce pot face ei este să îţi facă câteva sugestii prieteneşti. Apelează întotdeauna la specialişti în domeniu şi nu uita că un serviciu de calitate şi cu durată în timp are întotdeauna un preţ. Dar, cu siguranţă va merita!

2.       Nu te baza pe tot felul de informaţii găsite pe internet. De cele mai multe ori diferitele site-uri poi fi o sursă de inspirație, însă uneori pot induce în eroare, mai ales dacă nu sunt filtrate şi analizate de către cititor. Blogurile pot fi de folos, însă nu sunt suficiente pentru a lua decizia finală. Sfaturile obiective pot fi oferite doar de experţii în domeniu, care cu siguranşă nu le vor împărtăşi pe internet.

3.       Specialiştii care activează într-un domeniu nu sunt specialişti şi în toate celelalte domenii conexe. Cel care ţi-a construit casa poate să îţi ofere sfaturi în ceea ce priveşte construirea sau locul unde să fie poziţionat şemineul tău, dar nu uita că decizia finală trebuie luată în funcţie de sfatul specialiştilor în seminee. Pentru o decizie cât mai bună, informează-te din  sursele pe care tu le crezi credibile, dar selectează informaţia primită prin filtrul experţilor în domeniu. Consultarea cu un specialist şi vizitarea unui show room pot fi primii paşi care să te ghideze spre cea mai bună alegere, indiferent că vorbim de usi de semineu, de stilul acestuia, sau de model.

Echipa Pefoc.ro vă stă la dispoziţie cu o gamă largă de produse, pornind de la şeminee pe lemne, cosuri de fum,  uşi de semineu şi accesoriile necesare întreţinerii în cât mai bune condiţii a şemineului tău. Oferim consultanţă gratuită pentru alegerea corectă a şemineului în funcţie de nevoile clientului, iar construirea şemineului se poate face pe tot teritoriul ţării. PeFoc.ro a castigat aprecierea si respectul clienţilor săi prin seriozitatea şi profesionalismul până la cel mai mic detaliu.

 

 

×