x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Cea mai bună rețetă de dovleac umplut

Cea mai bună rețetă de dovleac umplut

18 Oct 2016   •   11:18
 Cea mai bună rețetă de dovleac umplut

Profită de sezonul dovlecilor pentru a a încerca o rețetă inedită, scrie clickpentrufemei.ro.

Ai nevoie de:

2 dovleci medii

600 g carne tocată de vițel

3 cepe

2-3 linguri ulei

2 morcovi

1 țelină mică

6 linguri suc de roșii

200 ml supă de legume

sare

piper

1 crenguță cimbru
Preparare

Cureți cepele, le toci și le călești în ulei până când devin ușor sticloase. Pui morcovii și țelina curățate și tocate, iar după câteva minute carnea și lași să fiarbă până când se evaporă sucul lăsat. Adaugi supa de legume și pasta de tomate, amesteci și lași să fiarbă până când scade ușor. Condimentezi cu sare și piper după gust.

×
Subiecte în articol: dovleac carne tocata dovleac umplut retete