x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei : Ciuperci cu pui în sos cremos de brânză

Rețeta zilei : Ciuperci cu pui în sos cremos de brânză

17 Sep 2017   •   20:30
Rețeta zilei : Ciuperci cu pui în sos cremos de brânză

Ingrediente

350 g ciuperci, feliate
200 g piept de pui, bucățele
3 căței de usturoi, pisați
2 linguri ulei
80 ml vin alb
3-4 linguri cremă de brânză
2 linguri lapte
1 lingură zeamă de lămâie
1-2 linguri mărar tocat
½ legătură pătrunjel tocat
sare
piper

Mod de preparare

Încingi uleiul într-o tigaie și sotezi usturoiul, 1-2 minute. Adaugi ciupercile și puiul și le întorci periodic până își schimbă culoarea. Sărezi și piperezi, după gust. Stingi ingredientele cu vinul alb și îl lași să scadă complet.

Încorporezi laptele și crema de brânză până când obții un sos omogen. Potrivești de sare și piper, după gust. Amesteci cu mărarul, pătrunjelul și zeama de lămâie. Servești imediat.

Sursa https://easymealplans.co.za

 

 

×