x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Gulii umplute

REŢETA ZILEI: Gulii umplute

05 Apr 2017   •   20:30
REŢETA ZILEI: Gulii umplute

Ingrediente:

10 gulii, 100 g orez, o ceapă, 2 linguri de ulei, 4 linguri de bullion, o linguriţă de pesmet sau de griş, o legătura de mărar, sare, piper

Mod de preparare:

Guliile se curăţă de coajă și se scobesc în interior. Ceapa tăiată mărunt se călește în ulei, se adaugă orezul, două căni de apă și se lasă la fiert. Când orezul este fiert, se adaugă o lingură de bulion, o linguriță de pesmet sau de griş, mărarul tocat mărunt și se potrivește de sare și piper. Guliile se umplu cu orezul, se așază într-o tavă și se adaugă restul de bulion diluat cu o ceașcă de apă. Se lasă la cuptor până se înmoaie guliile. În umplutură se poate adăuga și soia.

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Supă aztecă (de post)

 

REŢETA ZILEI: Dovlecei a la grec

 

REŢETA ZILEI: Salată de primăvară cu pui

 

REŢETA ZILEI: Paella cu fructe de mare

 

 

 

×
Subiecte în articol: retete simple retete de post