În Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, zona Târgului de ţară, se va desfăşura cea de-a treia ediţie a Târgului de bucate tradiţionale “Branduri transilvănene”, în zilele de 9 şi 10 august. Producătorii din opt judeţe ale ţării (Alba, Arad, Maramureş, Harghita, Hunedoara, Sălaj, Sibiu şi Teleorman) vor oferi cumpărătorilor bucate proaspete, gustoase şi sănătoase, atent selecţionate: produse din carne de porc rasa Mangaliţa, plăcinte, sucuri de mere eco şi silvoiţă (dulceaţă de prune) din Maramureş, cârnaţi virşli condimentaţi (Hunedoara), brânză telemea (Sibiu), pâine de Pecica şi plăcinte de Turnu (Arad), produse lactate (Alba), pâine la ţăst (Teleorman), kurtos-colac (Harghita) şi pălincă de Sălaj. De asemenea, vor fi şo demonstraţii practice de preparare a unor produse.
Formaţii de muzică şi dansuri populare din Hunedoara şi Maramureş vor anima atmosfera la Târgul de ţară.