x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ana Maria Gheorghe este însărcinată

Ana Maria Gheorghe este însărcinată

31 Iul 2015   •   14:58
Ana Maria Gheorghe este însărcinată
Sursa foto: Mihai Stetcu

În culmea bucuriei și radiind de fericire, Ana Maria Gheorghe mărturisește că este însărcinată și că așteaptă o fetiță. Prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 spune că și-a dorit mult să fie mamă și că de când a primit vestea că va aduce pe lume un copil trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. „Mi-am dorit să fie bine, să se dezvolte frumos și până acum, Slavă Domnului, totul decurge perfect. Este o fetiță”, spune Ana.

Sarcina nu i-a luat prin surprindere pe viitorii părinți, pentru că amândoi își doreau un copil. „Nu a fost un accident, dar este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Și eu și iubitul meu ne doream foarte tare un copil. Foarte, foarte tare. El este foarte atent cu mine și grijuliu. Este alături de mine în fiecare clipă. Vestea n-a trebuit să i-o dau eu, pentru că am așteptat împreună rezultatul testului. Iar când a aflat a fost extrem de fericit”, mai povestește aceasta. Ana Maria Gheorghe dezvăluie că iubitul ei a cerut-o deja în căsătorie la începutul acestui an, înainte să afle că vor fi părinți, iar acum sarcina și venirea pe lume a fetiței lor le ocupă toate gândurile și planurile. „Cererea în căsătorie a venit la începutul anului și a fost ca în filme! Dar mai multe nu pot să spun, pentru că nu îmi place să dezvălui amănunte intime din viața mea. Eu cred că ceremonia în sine e doar o formalitate. Acum însă suntem concentrați pe copil.”

Ca orice viitoare mămică, Ana Maria Gheorghe încearcă să aibă un stil de viață echilibrat, astfel încât să se bucure de tot ce îi oferă perioada sarcinii. „Nu sunt deloc stresată, chiar pot spune că trăiesc perioada cea mai liniștită a vieții mele, pentru că îmi doresc foarte tare acest copil și mă pregătesc cu tot sufletul pentru venirea lui pe lume. Fac mișcare în fiecare zi și mănânc tot ce îmi trece prin cap, dar nu abuzez”, mai adaugă prezentatoarea de la Observator.  

×
Subiecte în articol: Ana Maria Gheorghe