x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Baroc nu e Urziceanu!

Baroc nu e Urziceanu!

de Catalina Iancu    |    17 Mai 2007   •   00:00
Baroc nu e Urziceanu!

Tinerii care speră să ajungă mari vedete recurg la orice mijloace pentru a-şi atinge scopul. Unii au găsit un alt mod de a-şi face publicitate. Se folosesc de un nume consacrat şi visează că li se vor deschide toate uşile.



Tinerii care speră să ajungă mari vedete recurg la orice mijloace pentru a-şi atinge scopul. Unii au găsit un alt mod de a-şi face publicitate. Se folosesc de un nume consacrat şi visează că li se vor deschide toate uşile.

Â

Astfel, un anume Alexandru Baroc (in vărstă de 15 ani) se prezintă peste tot - la concursuri şi la posturi de televiziune - drept "nepotul Aurei Urziceanu". Insă distinsa artistă declară că băiatul nu este nici (măcar) pe departe nepotul ei. De doi ani, acest tănăr se foloseşte de numele divei. "Numele de familie Urziceanu imi aparţine numai mie şi fratelui meu, George. Este numele moştenit, pe care l-am onorat şi preţuit, mă măndresc şi-i mulţumesc lui Dumnezeu că m-a binecuvăntat", declară Aura.

Â

NU ARE DREPTUL. "Alexandru Baroc şi familia lui să-şi vadă de lungul nasului şi să nu se atingă de numele meu. Am tăcut pănă acum, insă văd că familia Baroc nu s-a deşteptat. Nu ştiu de ce colegii mei nu s-au intrebat «dacă acest băiat este nepotul Aurei, cum se face că EA nu ni l-a recomandat?»", mai spune artista. Să fie clar, doar una-i Aura Urziceanu. Iar Alexandru Baroc nu are nici un drept să se folosească de numele pe care artista şi l-a construit cu atăta trudă. Deşi a fost dezamăgită de o "tănără speranţă", Aura Urziceanu va continua să-i incurajeze pe toţi: "să le inspir optimism, măndrie de romăn şi multă dragoste şi respect pentru muzică, să fie căt mai originali".

Â

Respect

Aura Urziceanu are dreptate: cei consacraţi trebuie respectaţi, iar copiatul este IEFTIN.

 "Alexandru Baroc NU este nepotul meu. Nu a avut cum să moştenească - aşa cum s-a lăudat - absolut nimic de la mine. Mă intreb ce-ar răspunde dacă cineva l-ar intreba de căte ori s-a văzut cu mătuşa lui, Aura, fie la el, fie la ea acasă? Fiecare cu talentul lui, cu numele de familie sau cu libertatea de a-şi alege un alt nume de scenă. Insă este absolut necesar ca fiecare să se măndrească cu ce nume are şi să nu profite de identitatea altcuiva".

×
Subiecte în articol: antimonden urziceanu baroc