x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Catrinel Sandu vorbește despre nunta cu noul său iubit, Steve

Catrinel Sandu vorbește despre nunta cu noul său iubit, Steve

22 Iun 2018   •   10:16
Catrinel Sandu vorbește despre nunta cu noul său iubit, Steve

Catrinel Sandu a acceptat să vorbească despre momentele grele trăite după despărțirea de soțul său și, mai ales, despre cum a reușit să treacă peste ele.

Catrinel Sandu și cele două fiice ale sale Sara, în vârstă de 9 și, Lara, de 5 ani, sunt invitatele Oanei Turcu săptămâna aceasta, într-o nouă ediție a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”.

Catrinel Sandu a acceptat să îi dezvăluie Oanei cum au decurs lunile de după divorțul de soțul său, dar și cum l-a întâlnit pe Steve, actualul său iubit, care i-a dăruit deja și un inel superb cu diamant. Cel mai important, Sara și Lara îl iubesc deja și sunt înnebunite să petreacă timp cu acesta, dar și cu cei doi fii ai săi. Mai mult, Steve are grijă de micuțe în timp ce Catrinel a avut chiar și trei locuri de muncă în același timp, pentru a-și îndeplini visul de a fi independentă financiar.

”E prima dată când simt că am un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să își dorească să facă lucruri împreună, ne sfătuim în absolut orice.  Vreau să le ofer fiicelor mele o familie, să le arăt că dacă nu a mers prima dată, poți să găsesti pe cineva care să te facă fericită”, a povestit Catrinel, care a primit deja un superb inel cu diamant. Cum a decurs momentul și care a fost răspunsul lui Catrinel, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminica aceasta, de la ora 15.45, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: catrinel sandu