x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden David şi Victoria Beckham vor să își cumpere încă o reședință de lux

David şi Victoria Beckham vor să își cumpere încă o reședință de lux

12 Dec 2016   •   22:40
David şi Victoria Beckham vor să își cumpere încă o reședință de lux

David şi Victoria Beckham ar fi pus ochii pe o reşedinţă superluxoasă din Los Angeles, cu 14 dormitoare şi 27 de băi, a cărei valoare se ridică la 160 de milioane de lire sterline, relatează Daily Mail. 

The Manor este cea mai mare reşedinţă din Los Angeles County, cu o suprafaţă de 4,6 acri şi 123 camere. 

Proprietatea ar fi râvnită de cele două vedete, după ce acestea şi-au scos la vânzare casa din Bel Air, la un preţ de 24 de milioane de lire. 

Cuplul, care şi-a unit destinele în 1999, a alcătuit o listă cu proprietăţi pentru a putea alege o casă nouă, capabilă să găzduiască o familie cu patru copii, a indicat duminică The Daily Star. 

Reşedinţa din LA, construită într-un stil care aminteşte de un castel franţuzesc, include o sală de gimnastică, o pistă de bowling, o piscină, un teren de tenis şi o parcare pentru 100 de maşini. 

"Posh vrea grandoare pentru a distra elitele lumii. Adoră The Manor, pentru că a spus că îi aminteşte de 'Beckingham Palace' (fosta reşedinţă a cuplului din Hertfordshire, Marea Britanie, n.red.)", a precizat o sursă citată de Daily Mail. 

În 2009, The Manor a fost scoasă la vânzare pentru suma de 150 de milioane de dolari, fiind la acel moment cea mai scumpă proprietate listată în SUA. După ce reşedinţa s-a aflat pe piaţă timp de doi ani, Petra Stunt - fiica magnatului de Formula 1 Bernie Ecclestone - a cumpărat The Manor pentru suma de 85 de milioane de dolari (67 de milioane de lire).AGERPRES

×