x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dublă-recomandare de vineri – PLAI Festival & Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt

Dublă-recomandare de vineri – PLAI Festival & Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt

12 Sep 2014   •   11:59
Dublă-recomandare de vineri – PLAI Festival & Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt

Articolul de vinerea aceasta este un pic mai special. :) Și asta pentru că am decis să vă recomand nu unul, ci două modalități de a vă petrece timpul liber în zilele ce urmează. Ne așteaptă o toamnă plină de evenimente frumoase, așa că vă încurajez să profitați de vremea bună ce se anunță și să vă bucurați de cât mai multe ieșiri.

PLAI Festival

A noua ediţie a festivalului de artă, muzică şi multiculturalitate PLAI, va începe vineri, 12 septembrie 2014, în Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara şi va cuprinde trei zile de concerte în aer liber, spectacole de teatru, dans, workshop-uri, ateliere de măiestrie, activităţi culturale şi proiectii de filme.

În acest an, Scena 2 a festivalului propune o serie de spectacole profesioniste, pentru o continuare firească a concertelor de la scena principală. Astfel, spectacole de dans şi teatru dans multipremiate vor fi prezentate vineri (ANDREA MILTNEROVÁ Contemporary Dance Solos/ DANCE OF THE MAGNETIC BALLERINA – Cehia) şi sâmbătă (ZIC ZAC, un spectacol de Andrea Gavriliu, rezemată de Ștefan Lupu si Gabriel Costin).

Sâmbătă, pe 13 septembrie, programul e întregit de cele doua worhshop-uri de artă – iniţiere în artele circului (Şcoala de Circ) şi bodypercussion (Stephan Pankow) -, iar muzica va fi asigurată de cei de la Ţapinarii. Duminică, 14 septembrie, pe lângă continuarea workshop-urilor, Made in TM va încheia programul Scenei 2 cu trei ore de muzică bună – concerte susţinute de artiştii timişoreni.

Aleea Culturală de la PLAI Festival 2014 va fi, ca în fiecare an, animată de activităţile partenerilor culturali. Astfel, sportul, fotografia, yoga, atelierele handmade sau de îndemânare vor fi la dispoziţia participanţilor sâmbătă si duminică (13 şi 14 septembrie), între orele 12 şi 19.

Citeşte mai mult aici 

×