x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mister - Clubul Bamboo a ars din temelii

Mister - Clubul Bamboo a ars din temelii

de Radu Crivat    |    27 Iun 2005   •   00:00
Mister - Clubul Bamboo a ars din temelii

Selectul Club Bamboo de pe malul Lacului Tei din Capitala s-a facut scrum sambata seara, in urma unui incendiu, ale carui cauze nu se cunosc inca. Locatia, in valoare de cinci milioane de euro, nu era asigurata.

Un puternic incendiu care a izbucnit sambata seara la Clubul Bamboo din Capitala a transformat exclusivista locatie intr-un morman de scrum.

Sambata seara, in jurul orei 20:00, pompierii au fost anuntati de trecatori ca in incinta Clubului Bamboo, situat pe malul Lacului Tei, a izbucnit un incendiu. Pana la sosirea lor, angajatii barului au incercat sa stinga singuri focul. Desi trecatorii au vrut sa dea o mana de ajutor, bodyguarzii clubului au inchis portile si nu le-au permis accesul. Pentru stingerea incendiului, ale carui cauze nu sunt cunoscute inca, pompierii au folosit 14 autospeciale, adica 130 tone de apa. Acestia sustin ca, inainte de declansarea incendiului, in club ar fi avut loc o altercatie.

SUPARARE. Desi pompierii sustin ca au ajuns la locul incendiului in sapte minute, dar n-au fost lasati sa patrunda in club, designerul Catalin Botezatu, prieten cu patronul Clubului Bamboo, italianul Joshua Castellano, s-a plans ca prima autospeciala a venit tarziu, la 20:30. "Un film de neinteles. Au venit la jumatate de ora dupa ce au fost chemati", a spus Botezatu. El a adaugat ca la momentul izbucnirii incendiului, pe terasa clubului nu se aflau clienti, ci doar angajati si a subliniat ca locatia nu putea sa arda de la un scurtcircuit, intrucat materialele de constructie folosite nu puteau lua foc usor.

Clubul Bamboo, o investitie in valoare de 5 milioane de euro, era amplasat pe o suprafata de 4.000 de metri patrati si format din doua corpuri de cladire si un ponton, fiind construit in proportie de 80% din lemn. In seara incendiului, in casa de bani a clubului se aflau 40.000 de euro, care au ars o data cu restul cladirii. Clubul nu avea asigurare. Botezatu sustine ca focul a fost pus intentionat.

Joshua Castellano impreuna cu Botezatu sunt proprietarii restaurantelor Casa Taraneasca si Zerilos.

×
Subiecte în articol: antimonden