x close

Nu beau apă, ca să nu aibă nevoie la toaletă!

0
19 Mai 2017 - 12:26
Nu beau apă, ca să nu aibă nevoie la toaletă! Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie
Vezi galeria foto


Prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temi­șan, pe care telespectatorii Antenei 1 îi văd în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, au o serie de obice­iuri și ritualuri pe care le respectă înainte de a urca pe scena show-ului transformărilor. Care sunt acestea, ne spun chiar ei.

Înaintea filmărilor de la “Te cunosc de undeva!”, jurata An­dreea Bălan recapitulează infor­mațiile de pe Wikipedia legate de personajele pe care le au de interpretat concurenții. Ea ne-a mărturisit că nu prea bea apă înainte de a urca pe scenă, pentru că este foarte dificil cu mersul la toaletă. Iar după ce se încheie ziua de filmări, primul lucru este să sune acasă, să vadă ce-a mai făcut fetiţa sa, Ella, în lipsa ei.

Ozana Barabancea este o fire foarte credincioasă, astfel că înainte de filmări spune “Tatăl nostru”. Vedeta profită de fie­care pauză pentru a spune ru­găciuni, “în permanență”, după cum mărturiseşte. Ea nu se des­parte niciodată de cruciuliţa de la gât, iar după ce coboară de pe scenă, îi mulțumeşte Celui de sus “că a mai trecut o zi pe­trecută cu inspirație și frumos”.

Prezentatoarea Alina Puşcaş face repetiţii înainte de filmări: “Nu știu dacă îl pot numi chiar ritual, cert este că îmi citesc scenariul de două ori și încerc în sinea mea să mă încurajez și să-mi spun că e o zi bună și că nu ne vom bâlbâi absolut deloc”. Vedeta are aceeaşi problemă ca Andreea Bălan: “Întotdeauna îmi mănânc salata de curcan înainte cu vreo oră de a intra în scenă. Ori de câte ori există pa­uze mai măricele, încerc să pro­fit și ațipesc așa cum se poate. În pauze mai postez folografii, mai ales dacă îmi place o ținută în mod deosebit sau machiajul. Beau foarte puțină apă, deși uneori chiar îmi e sete rău, pentru că este foarte complicat să «te lepezi» de toate obiectele tehnice montate pe rochie, de fiecare dată când ai nevoie la toaletă”. Pentru Alina, finalul filmărilor este o binecuvântare: “Îmi arunc pantofii/săndăluțele din picioare, cât văd cu ochii! Este foarte greu să stai cocoțată atâtea ore, în jur de 8/9/10 ore, pe tocuri fără să te doară sau să faci varice”, mărturiseşte pre­zentatoarea, care nu se desparte de inelul de logodnă şi nici de brățara pe care a primit-o la nașterea Melissei (n.r. fetița ei), indiferent de ţinuta pe care tre­buie să o poarte.

Juratul Aurelian Temişan ne-a povestit cum îşi începe filmări­le: “În momentul în care ajung la platou, primul lucru pe care îl fac după ce spun bună dimi­neața e să-mi iau o cafea, de la dozator. Intrarea în platou mi-o fac cu o altă cafea în mână, după care îmi salut publicul și le urez o zi bună tuturor”. Ne­răbdător să înceapă show-ul, Temişan îşi “stresează” colegii întrebându-i întruna cât mai durează până la start. Juratul e fan al brăţărilor şi le poartă în ton cu îmbrăcămintea pe care o are. “De asemenea, îmi place să port ceasuri și vin la platou cu mai multe variante, pentru că nu știu niciodată în ce anu­me mă îmbracă Liana Obancea (n.r. stilista emisiunii). Împre­ună alegem ceasul potrivit, în funcție de ținuta din ziua respectivă”.

Andrei Aradits este omul care îi încurajează şi îi binedispune pe concurenţi. “După ce trec pe la machiaj, încerc să mă bag în seamă cu concurenții. Fac tot posibilul să-i încurajez pe cei care sunt crispați, să le aduc aminte ce le-am spus la antrenamente despre persona­jele pe care le au de imitat. În concluzie, încerc să binedispun lumea”. Juratul ne-a dezvălu­it că nu mănâncă niciodată la filmări, pentru că îl ia somnul, şi ne-a povestit cum face juri­zarea: “Pe o foaie albă, trag o linie la mijloc. După ce cântă concurenții, le plasez numele deasupra sau dedesubtul liniei, în funcție de cât de mult mi-au plăcut”. Pe timpul filmărilor, Andrei are un obicei mai ciu­dat, în sensul că studiază fețele oamenilor din public și îşi ima­ginează cum arăta fiecare cu mulți ani în urmă. Juratul nu se desparte niciodată de verighe­tă, pe care, spune el, o poartă atât pe deget, cât şi în suflet. Iar primul lucru pe care-l face la fi­nalul zilei de filmare este să dea fuga la toaletă.

Prezentatorul Cosmin Seleşi are cele mai puţine obiceiuri. “O să vi se pară ciudat, dar nu am nici un ritual și nici un obi­cei înainte de a urca pe scenă. Nu port niciun tip de bijuterii și nici nu țin asupra mea vreun obiect anume. Singurul lucru pe care îl fac după fiecare filma­re este să mă demachiez”

Citeşte mai multe despre:   Te cunosc de undeva!,   An­dreea Bălan

 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 1384


Mai multe titluri din categorie

REŢETA ZILEI:  Supă cremă de morcovi

REŢETA ZILEI:  Supă cremă de morcovi
Ingrediente: 500 gr morcovi, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 2.5 căni supă de pui (vită sau legume), 1 cm ghimbir, ½ lămâie, 2 linguri ulei, sare şi piper. Mod de preparare: Se curăţă morcovii...

Calcan gătit „pescărește” (rețetă de la Marea Neagră)

Calcan gătit „pescărește” (rețetă de la Marea Neagră)
Povești de vilegiatură și rețete de la malul mării, iată o ofertă irezistibilă pentru acest mijloc de Cireșar, căci cine n-ar vrea să fie, preț de-o masă de pește, pe-o terasă unde bate briza marină, să...

Tăiței cu varză (rețeta lui Radu Anton Roman)

Tăiței cu varză (rețeta lui Radu Anton Roman)
Tăiței cu varză este o mâncare tradițional românească, de pe vremea bunicilor, simplă de realizat și extrem de gustoasă. Mie mi-a dat sa gust, prima data, taieteii astia fabulosi - nu uitati sa punet...

Turnedo Rossini (rețeta gătită de Bărbierul din Sevilla)

Turnedo Rossini  (rețeta gătită de Bărbierul din Sevilla)
După libații cu „Asti Spumanti” la dejun, salonul de muzică, molcomit în penumbra luminoasă a verii, s-a lăsat învăluit in songurile unui piano forte, când Afonso Castaldi, maestro, ve...

REŢETA ZILEI: Cheesecake spaniol La Viña

REŢETA ZILEI: Cheesecake spaniol La Viña
Ingrediente: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână dulce pentru frişcă, 7 ouă mici sau 6 mari, 350 gr zahăr brun, 1 păstaie vanilie, 30 gr făină albă. Mod de preparare: Se freacă bine...

Cluj: Festivalul Untold va avea anul acesta cel mai mare buget de până acum

 Cluj: Festivalul Untold va avea anul acesta cel mai mare buget de până acum
Bugetul din acest an al festivalului Untold va fi de 10 milioane de euro, cel mai mare din istoria de trei ani a evenimentului muzical care a ajuns în acest timp unul dintre cele mai mari din ţară.  Potri...

Șerbet de zmeură, rețeta lui Emil Frederic pentru ziua de Solstițiu

Șerbet de zmeură, rețeta lui Emil Frederic pentru ziua de Solstițiu
Până spre sfarsitul deceniului al doilea al veacului trecut, cofetariile erau destul de rare in Bucuresti. Si, printre cele putine, Casa Capsa isi avea povestea ei,,, Exista insa pe atunci o breasla a...

Cum preparăm în doar 10 minute o înghețată delicioasă care are puține calorii

Cum preparăm în doar 10 minute o înghețată delicioasă care are puține calorii
Pentru a evita sa adaugi calorii in plus la inghetatele pe care le prepari, evita untul, smantana in cantitati mari, ouale si alte asemenea ingrediente care, combinate, ajung sa formeze un numar destul de mare de...

Prima ediţie de la Paris a Mondialului Berii începe la 30 iunie, cu participarea a 100 de fabricanţi de bere

Prima ediţie de la Paris a Mondialului Berii începe la 30 iunie, cu participarea a 100 de fabricanţi de bere
O sută de fabricanţi de bere de 20 de naţionalităţi vor participa între 30 iunie şi 2 iulie la Mondialul de Bere de la Paris, un festival originar din Quebec care se desfăşoară pentru prima dată în...

REŢETA ZILEI: Tarte cu cremă de vanilie (reţetă portugheză)

REŢETA ZILEI: Tarte cu cremă de vanilie (reţetă portugheză)
Ingrediente: o foaie aluat foietaj, 500 ml lapte, 150 gr zahăr, ½ baton vanilie, 2 fâşii coajă de lămâi, un baton scorţişoară, 4 gălbenuşuri, 40 gr amidon. Mod de preparare: Se ia aluatul f...

Unic pe plaiuri mioritice. Satul cu monumente istorice din secole diferite

Unic pe plaiuri mioritice. Satul cu monumente istorice din secole diferite
Satul Miclăușeni din județul Iași ne oferă o călătorie în trecut, în secolele XVII, XVIII și XIX. Turiștii care ajung aici au posibilitatea de a vizita trei monumente istorice din trei secole...

Destinația săptămânii. Relaxare în însorita insulă Malta

Destinația săptămânii. Relaxare în însorita insulă Malta
Malta ne dă impresia deseori că este o destinație de lux și sunt mulți români care o evită, însă în realitate este un loc accesibil și pentru cei cu buget redus. Malta este o oază de relaxare...

Arii protejate ale României. Complexul hidrografic Valea Rece

Arii protejate ale României.  Complexul hidrografic Valea Rece
Complexul hidrografic Valea Rece este o arie protejată de interes național, situată în zona de nord-vest a Transilvaniei, pe teritoriul județului Bihor. Aria naturală se află în partea nordică a...

Găsește comorile ascunse din orașele de lângă tine

Găsește comorile ascunse din orașele de lângă tine
Când spunem city break, ne gândim la Roma, Paris, Madrid sau Londra. Nu prea ne punem problema să vizităm alte orașe ale țării, care se află aproape de noi și sunt, de multe ori, la fel de bogate...

Plăcinta dobrogeană a Chiraței (rețetă armânească)

Plăcinta dobrogeană a Chiraței (rețetă armânească)
Intreb un localnic, apoi un bucatar, apoi un turist cu ce aliment ar asocia vacanta estivala. "Cu braga" - imi raspunde cel dintai. "Cu o salata de fructe de mare", zice si-al doilea, gata sa-mi faca...
Serviciul de email marketing furnizat de