x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

05 Apr 2004   •   00:00

Sanda Ladosi va fi filmata de televiziunea franceza

La fiecare editie Eurovision, TF1, televiziunea nationala franceza, alege doi-trei concurenti considerati valorosi, carora le urmareste pregatirile dinaintea finalei. In acest an, echipa TF1 a pus ochii pe Sanda Ladosi, dupa ce a ascultat melodiile finaliste. „Mi s-a spus ca voi fi filmata doua-trei ore pe zi, pe toata perioada sederii la Istanbul", ne-a spus Sanda. Pentru finala, echipa Romaniei schimba ca „pentru export" aparitia scenica, de la costume si coregrafie, pana la orchestratie. Pe langa delegatia TVR, Sanda va fi insotita de Geta Voinea si Alexandru Abagiu, care se ocupa de coafura si machiajul ei. Ladosi a ascultat o parte din piesele care vor intra in concurs. „Melodiile sunt cam slabute, insa am auzit voci bune. Va mai pot spune ca anul acesta finalistii sunt predominant barbati", ne-a dezvaluit ea. Single-ul Sandei, „I admit", este editat de EMI International si produs de Perfect Media. (Dana Ciobanu)

„Dragostea din tei", cantata de italieni in limba romana

„Ozonistii" i-au contaminat pe italieni! Cantaretii din Cizma au invatat romaneste doar pentru a interpreta controversata piesa „Dragostea din tei". Dupa ce Paula Mitrache a tot raspandit prin strainataturi un fel de altoi al piesei amintite mai sus, „italienii nu mai pot trai fara sa fredoneze «Dragostea din Tei» a baietilor de la O-Zone. Astfel ca pe la toate posturile de radio din Italia se poate auzi in miez de zi si de noapte piesa moldovenilor cantata de macaronari intr-o romana cu accent de... cizma. Am trait s-o auzim si pe-asta. Italienii sa-si stalceasca limba de dragul unei dragoste din tei a unor moldoveni, care sunt pe deasupra si „ozonisti". (Dana Andronie)

Mircea Rusu schimba partidele

Cantautorul care a devenit cunoscut in urma preluarii piesei populare „Omu’ bun si pomu’ copt", Mircea Rusu, este un om care isi cunoaste foarte bine interesul. In 1997 era un membru marcant al Partidului Democrat, condus la vremea aceea de Petre Roman. Pentru ca se atasase de democrati, Rusu a compus si un imn, si anume „Verde-nrourat". Probabil ca acum nu mai este de acord cu noua linie politica a lui Traian Basescu si de aceea doreste sa-si retraga imnul, lucru pe care il va anunta intr-o conferinta de presa. Mai nou, Mircea Rusu a optat pentru PSD, al carui membru a devenit de curand. (Horatiu Tudor)

Iubitul Cristinei Rus ii pune plombe pe gratis

Iubitul blondei Cristina Rus, Calin Pop de la formatia Desperado, s-a angajat ca medic stomatolog la o clinica. Astfel, ardeleanca nu mai trebuie sa scoata banuti din poseta pentru reparatiile dentare: „Calin are mana foarte buna si deja mi-a pus niste plombe. Mai nou, trebuie sa ajung iar la cabinetul lui pentru o operatiune de albire a dintilor, care costa cam 150 de euro. E bine ca el nu imi cere bani, iar prietenilor le face reduceri substantiale", se mandreste blonda interpreta. (Simona Ecovoiu)

Benone Sinulescu a primit 4 acri de pamant in America

Intors recent dintr-un turneu in Statele Unite, Benone ne-a povestit despre succesul avut in Diaspora romana: „N-am stiut ca am atatia fani acolo. Unii dintre ei mi-au sugerat sa ma stabilesc in America, caci as castiga o caruta de bani. Vazand ca nu reusesc sa ma convinga nicicum, mi-au spus ca imi daruiesc 4 acri de pamant la o ferma din sudul Americii". La auzul unei asemenea propunere, cantaretul s-a blocat si n-a putut sa zica nici da, nici nu. In orice caz, Beni nu are ganduri marete de a parasi Romania. Deocamdata. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden