x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..."

"Astazi e ziua ta..."

24 Noi 2004   •   00:00

Sunt sase percutionisti care bat la butoaie si accesorii neconventionale. Intr-un cuvant Sistem, o trupa ai carei membri au o vasta experienta muzicala si prestatii de exceptie pe numeroase scene. Zoli, liderul formatiei implineste astazi 28 de ani.

"Sunt un tip ambitios, cu simtul umorului"

Click pentru a mari imaginea
"Acest an a fost unul plin de realizari atat din punct de vedere profesional, cat si sentimental.

A fost un an extraordinar din toate punctele de vedere! Imi voi aniversa ziua de nastere intr-un cerc restrans, cu cei mai apropiati prieteni, din pacate nu si cu familia pentru ca sunt departe de mine, sunt din Timisoara, insa prieteni am foarte, foarte multi.

Cu siguranta aniversarile din ultima perioada sunt altfel pentru ca ma invart totusi in alt cerc de oameni decat atunci cand eram student.

Scopul meu in viata, in fiecare zi este sa stiu ca am facut ceva si atunci timpul trece cu folos. Probabil cand trece aiurea timpul atunci este mult mai greu, te gandesti mult mai urat la vremea care a trecut. Eu insa sunt foarte multumit de ceea ce fac, de viata mea de acum. S-a intamplat odata sa avem concert chiar de ziua mea la Craiova si organizatorii de acolo mi-au facut un tort in forma de butoi fara sa stiu, habar nu aveam. La a patra sau a cincea piesa au venit cu tortul si mi-a cantat toata discoteca "La multi ani!".

A fost o chestie foarte misto. Anul acesta cei de la TVR mi-au facut o emisiune surpriza in care mi-au chemat fosti colegi de clasa, de banca, de scoala, de facultate, parintii... Cam acestea au fost aniversarile deosebite.

O singura data mi-am facut planuri, era de Revelion, mi-am zis sa ma las de fumat si m-am lasat. Nu imi doresc ceva special o data cu noua varsta pentru ca eu consider ca este doar o data din calendar, atata tot.

Mi-ar placea sa iesim cu Sistem in Occident, iar firma pe care o am sa mearga cel putin la fel de bine cum a mers in acest an.

Mi-as dori sa fiu mai tanar, dar nici nu cred ca sunt batran, imi place varsta pe care o am, e frumoasa. Cred ca aceasta varsta ma ambitioneaza si mai mult sa ma concentrez cat mai mult la lucruri deosebite si sa pot progresa in viata si din punct de vedere atat sentimental, cat si profesional.

Din anul incheiat nu am absolut nici un regret, chiar nici unul, insa ca realizari as mentiona firma pe care o am si albumul "Industrial". Cred despre mine ca sunt un tip ambitios, perfectionist si cu simtul umorului."
×
Subiecte în articol: calendar