x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Alex Ferariu

Astazi e ziua ta... - Alex Ferariu

15 Iun 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta... - Alex Ferariu

A inceput sa lucreze in presa la 16 ani si jumatate. De doi ani s-a alaturat proaspetei echipe de stiri a NationalTV. A inceput sa prezinte jurnalul de noapte, unde a capatat experienta necesara pentru a prezenta acum stirile din prime-time. Alex Ferariu implineste astazi 28 de ani.



"Am o pofta nebuna de viata"


"Ce inseamna un an in plus? Pai... mai multe credite, mai multe persoane in agenda telefonului, mai putine ore de somn, dioptrii mai mari, si totusi o pofta nebuna de viata! Aniversarile petrecute de-a lungul vremii nu s-au schimbat, prietenii mei sunt aceiasi, diferenta e ca acum dau interviuri despre asta.
Trecerea timpului o simt insa, acum nu mai pot sa mananc shaorma dupa ora sapte seara, citesc ziarele in fiecare dimineata si de 1 mai lucrez in loc sa merg la mare cu gasca; asa ca, trageti voi concluzia. Ce imi doresc de ziua mea? O excursie in Japonia, un Maserati Quattroporte, o vila in Malibu, elicopterul personal sa vina la timp pentru a nu rata petrecerea de pe iaht cu toti prietenii la bord si... sa nu ma treziti, pentru ca este dreptul meu sa visez. Imi amintesc o aniversare mai speciala, cea din 2003, prima aniversare alaturi de Doris (sotia mea). Nu am facut nimic iesit din comun, pur si simplu eram impreuna. Trecerea timpului nu reprezinta o drama pentru mine.
Am inceput sa lucrez in presa la 16 ani... doar ca acum am mai multa experienta si vreau mai mult - totul! In ultimul an realizarile mele ar fi ca m-am insurat si am pus pe picioare o firma de securitate. (La amandoua "proiectele" munceam de foarte multa vreme). Imi place sa cred despre mine ca am cuvant, ca sunt corect, riguros, tandru, maleabil si bine crescut (sarmana mama!). In rest, regretele nu mai au ce cauta in viata mea."

×
Subiecte în articol: calendar