x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Andreea Raicu!

Astăzi e ziua ta... Andreea Raicu!

de Ramona Vintila    |    17 Iul 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Andreea Raicu!
Sursa foto: Arhiva personală /

"Televiziunea, drumul meu"



Anul acesta aniversarea o prinde lucrând intens la noul său proiect TV ce va începe în toamnă. Se dedică acestuia 100% şi nu-i pare deloc rău că face asta pentru că este o mare provocare pentru ea şi, cu siguranţă, o surpriză de proporţii pentru telespectatori. Andreea Raicu împlineşte mâine 32 de ani. La mulţi ani!

"Sunt emoţionată şi nerăbdătoare - e o stare de spirit pe care o trăiesc an de an în preajma zilei mele şi de care mă bucur de fiecare dată ca în copilărie. Aş putea spune că mă consider fericită pentru că trecerea anilor nu a diminuat-o cu nimic şi aniversarea a rămas unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului. De altfel, ziua mea a fost dintotdeauna un moment foarte frumos pe care l-am aşteptat cu drag şi pe care nu l-am lăsat niciodată să treacă nesărbătorit. Aşa am fost crescută.

Sunt mândră de toate lucrurile pe care le-am realizat până acum, dar asta nu înseamnă că nu mai am încă multe de făcut în televiziune. Consider că am încă multe de învăţat şi de dat, ştiu că pot creşte atâta vreme cât iau lucrurile în serios şi cât am certitudinea că aici, în televiziune, este drumul meu. Există o înclinaţie certă pentru promovarea mediocrităţii în showbiz-ul românesc. Lucrul acesta este explicabil pentru că televiziunile private sunt instituţii care funcţionează ca orice business, trebuie să facă profit, iar acesta vine ca urmare a realizării unor audienţe mari. Dar nu e scuzabil, pentru că trendul a devenit tot mai pregnant şi producţiile din ce în ce mai mediocre. Mulţi se scuză spunând că sunt pe măsura publicului, dar îmi vine greu să cred că în ţara noastră majoritatea oamenilor este interesată doar de lucruri morbide, sordide, de prost gust. Nici umorul nu mai are calitatea aceea specială care îl facea autentic. Temele sunt de cele mai multe ori desuete, cei care sunt propulsaţi vedete peste noapte nu au pregătirea şi experienţa necesară, iar rezultatul este de multe ori penibil. Mai cred că showbiz-ul nostru duce lipsă de vedete adevărate, care să nu fie doar figuri publice, apariţii, ci şi profesionişti în domeniu şi, din păcate, prea puţine televiziuni mai au răbdarea şi, poate, resursele financiare, de a creşte vedete, de a investi timp şi bani, urmând a culege roadele abia peste câţiva ani.

Îmi lipsesc toţi cei dragi care au plecat dintre noi, însă ei fac parte din mine, prin tot ceea ce mi-au oferit econdiţionat atâţia ani. Îmi este dor de ei, e normal să fie aşa, pentru că îi iubesc şi îmi vor lipsi mereu, dar ştiu că oriunde se află acum sunt mândri de mine, iar acesta este lucrul cel mai important. Că îi pot răsplăti pentru educaţia pe care mi-au dat-o.

În rest... îmi doresc multă sănătate, în primul rând, şi multă linişte, pentru că deşi par lucruri banale, fără ele nu se poate. Apoi, îmi plac surprizele, aşa că nu voi numi nimic dintre lucrurile pe care mi-ar plăcea să le primesc fiindcă nu vreau să influenţez alegerile prietenilor. Oricum, apropiaţii mei mă cunosc atât de bine, încât întotdeauna îmi ghicesc dorinţele."

×
Subiecte în articol: calendar