x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar “Astăzi e ziua ta...”: Corina Dănilă

“Astăzi e ziua ta...”: Corina Dănilă

de Ramona Vintila    |    24 Ian 2008   •   00:00
“Astăzi e ziua ta...”: Corina Dănilă

“Femeia modernă are pute­rea unei feline şi, în acelaşi timp, are tandreţea şi afecţiu­nea pe care le emană asupra familiei ei”, mărturiseşte ve­deta Euforia TV. Corina Dă­ni­l­ă împlineşte astăzi 36 de ani.

“Femeia modernă are pute­rea unei feline şi, în acelaşi timp, are tandreţea şi afecţiu­nea pe care le emană asupra familiei ei”, mărturiseşte ve­deta Euforia TV. Corina Dă­ni­l­ă împlineşte astăzi 36 de ani.

“Familia, emisiunea de la Euforia TV şi cabinetul de cosmetică şi remodelare corporală CARESSE (www.cabinetcaresse.ro) sunt coordonatele existenţei mele. Nu am în proiect nici un rol la teatru, întrucât mi-ar fi cu neputinţă să fiu şi pe scenă şi în direct în fiecare seară, la emisiunea «Femeia conduce». Şi apoi, cunosc pasiunea cu care se munceşte în ambele domenii, astfel încât nu mi-aş putea permite să încurc pe nimeni. Fac cu seriozitate şi profesionalism tot ceea ce fac, iar în priorităţile mele profesionale se înscrie, în momentul de faţă, emi­siunea pe care o moderez.

Presupun că este teribil de greu să fii o femeie... doar frumoasă, deşi multe doamne şi domnişoare mă vor contrazice: «În ziua de azi e indicat să arăţi bine, să foloseşti acest atu al fru­museţii şi să găseşti unul cu bani...». Din nefericire, multe fete gândesc astfel, şi apoi tot ele se întreabă de ce este atâta misoginism şi desconsideraţie în jurul lor! Am fost unul din oamenii po­tri­viţi la locul potrivit. Până în urmă cu patru ani consideram că realizările profesionale sunt cele care îmi oferă cele mai mari satisfacţii. Am experi­enţa unor realizări care m-au determinat să fac mai mult, mai bine: spec­tacole de teatru, film, două al­bume muzicale, transmisii în direct într-o perioadă de pionierat în domeniu în ţara noastră, training-ul unei echipe de prezentatori de ştiri şi reporteri, emisiuni pornite de la zero şi duse la o cotă bună de audienţă, cu un pu­blic constant... Nici una dintre aceste realizări profesionale nu poate de­păşi aducerea pe lume a Riannei! Ea este «realizarea» care îmi dă cele mai mari satisfacţii în fiecare zi!

Destinul meu n-a fost unul plat, monoton. Mi-a oferit încercări la care am făcut faţă: am fost tenace, am muncit, m-au ambiţionat şi nu în ultimul rând mi-au menţinut vie dorinţa de autoperfecţionare. Sunt cu adevărat privilegiată de soartă şi muncesc pentru şansele pe care mi le oferă! Femeia modernă emană putere. Dar nu putere prin atri­butele pumnului sau palmei... Este puterea de a face capetele să se întoarcă după ea şi chiar puterea de a trece peste afirmaţia (pe care o consider o inepţie!) că ea ar fi «sexul slab». Femeia mo­der­nă îşi conduce propriul destin. Ea nu naşte şi nu întreţine o compe­ti­ţie cu bărbatul, ci ştie cum să se com­pleteze reciproc. Ei nu pot fi egali. Sunt, cu certitudine, DI­FE­RIŢI.

Profesional, îmi doresc o realizare impecabilă a fiecărei ediţii a emi­siunii «Femeia conduce» şi o audienţă din ce în ce mai mare. Pe plan personal, nu-mi doresc nimic în plus faţă de ceea ce am acum: sănătatea şi armonia sunt primordiale pentru mine şi pentru familia mea.”

 

Stil

“Sunt un om obişnuit, o femeie cu preocupări fireşti, cu visuri şi aspiraţii, cu bucurii, dar şi cu tristeţi.Sunt, în acelaşi timp, o femeie actuală, o femeie conştientă de valoarea sa, căreia îi place să acţioneze şi să se exprime liber”

Corina Dănilă, vedetă Euforia TV

×
Subiecte în articol: calendar