x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta...Iuliana Marciuc

Astazi e ziua ta...Iuliana Marciuc

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    30 Aug 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta...Iuliana Marciuc

Din 1990 si-a inceput cariera in televiziunea nationala. De-a lungul timpului a realizat si a moderat numeroase emisiuni. Iuliana Marciuc implineste maine 39 de ani.

"Copilul meu este cea mai mare realizare"

Jurnalul National: Aniversarea de anul acesta este una dintre cele mai importante, avand in vedere ca este prima alaturi de fiul dumneavoastra?
Iuliana Marciuc: Da, David este cea mai mare realizare a vietii mele, pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp si pe care am asteptat-o si pentru care am facut si foarte multe eforturi. Poate tocmai de aceea bucuria este si mai mare. Imi amintesc ca la fiecare aniversare, singura dorinta pe care mi-o puneam era aceasta, sa am un copil. Bineinteles ca acum, cand il am, sunt cea mai fericita. Imi doresc ca el sa fie sanatos si sa aiba noroc. Cred ca norocul este foarte important.

Pregatiti ceva nou din punct de vedere profesional?
Da, este o emisiune care se numeste "Impas", pe TVR 1, saptamanal, marti de la ora 17:00. Este o emisiune in direct, care aduce in platou oameni obisnuiti care se afla in impas. De la impasul de cuplu pana la impasul cu vecinii, prietenii, rudele, noi incercam sa-i ajutam pe invitatii nostri sa ia o decizie.

Ati facut deja un episod pilot?
Da, este una dintre cele mai bune schimbari din televiziunea romana. Consider ca este foarte important ca inainte de a aparea pe post sa vezi si tu rodul muncii tale, sa stii exact unde gresesti, ce gresesti, sa faci mici imbunatatiri. Si, ca atare, ca toti ceilalti realizatori am facut si noi un pilot. La aceasta emisiune sunt si realizator, nu numai moderator. Prima emisiune doreste sa convinga un tata, pentru ca tot ne aflam in preajma inceperii unui nou an scolar, sa-si lase fata la scoala, sa-si continue studiile.

Ati mai prezentat emisiuni de acest gen?
Este un format imbunatatit al emisiunii "Un pas in doi", care a fost in grila TVR 1, in perioada 2001-2002. Motivul pentru care eu am predat la concursul de proiecte din nou acest proiect, dar de data asta imbunatatit, a fost ca trecusera deja doi ani de la emisiune si televiziunea inca primea pe adresa emisiunii "Un pas in doi" scrisori de la oameni care doreau sa vina in emisiune, sa participe la emisiune.

Am inteles ca veti deschide si un restaurant. Cum va veti descurca cu timpul?
Da, este o toamna rodnica. Eu cred ca totul depinde de organizare. Restaurantul este un proiect care mi s-a propus chiar la botezul baietelului meu de niste prieteni. Am fost in China si am preluat lucruri de acolo. Eu merg foarte des la restaurante, stiu cam ceea ce este pe piata si mi-am dorit sa vin cu ceva nou. Daca o sa reusesc sau nu o sa vedeti la sfarsitul lui septembrie.
×
Subiecte în articol: calendar emisiune