x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Ruxandra Gheorghe

Astazi e ziua ta... - Ruxandra Gheorghe

15 Oct 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Ruxandra Gheorghe

"Cantareste de doua ori si alege o data"

De trei ani face parte din echipa Cerbului de Aur. Este una dintre satisfactiile sale, printre cele oferite de emisiunile pe care le-a prezentat, de-a lungul catorva ani, la televiziunea publica. Ruxandra Gheorghe isi sarbatoreste duminica ziua de nastere.

"Voi sarbatori ziua mea cu familia, cu cei dragi, colegii mei de la televiziune. Dimineata cand ma trezesc voi avea camera plina de trandafiri, un tort urias si pe cei dragi alaturi de mine. Toate aniversarile au avut ceva special. Dar au fost si unele care nu-mi placeau. La scoala trebuia sa iesi in fata clasei cu cutia de bomboane, iar colegii impreuna cu invatatoarea iti cantau «La multi ani!». Urma o plimbare gratioasa printre banci, sa oferi tuturor bomboane. De aceea ma bucuram cand ziua mea era sambata sau duminica. Recunosc ca de vreo trei ani m-am tot gandit la trecerea anilor si mereu imi spun ca cea mai frumoasa varsta a fost pe la 21-22 de ani. Eram inca studenta, nu intrasem in viata in adevaratul sens si totul mi se parea mai simplu. Dupa ce am terminat facultatea, lucrurile s-au schimbat sau, mai bine zis, totul este mult mai complex, am multe de facut, multa lume de multumit si timpul trece atat de repede... Nu va spun nimic nou, nu? Cred ca toti simtim la fel. Un ritm nebun, care uneori ne face mai nervosi, mai putin atenti la ceilalti. Sunt fericita ca am o familie frumoasa si unita, ca am un prieten care ma iubeste si ca viata profesionala este pe un drum ascendent. Am facut pasi mici, dar siguri. Sunt mandra ca de trei ani fac parte din echipa festivalului Cerbul de Aur, iar anul acesta am avut placerea sa o intervievez pe Natalie Imbruglia.

Am facut zece ani de patinaj artistic si apaream in programe artistice pentru copii si tineret la TVR. Dupa participarea la emisiunea «Care pe Care», am dat proba pentru emisiunea «Corect», si asa a inceput totul, cum spune povestea. Multi telespectatori apreciaza aceasta emisiune si, desi acum prezint «Parteneri de week-end», lumea ma mai opreste pe strada si ma intreaba cum se scrie corect un cuvant sau cum se pronunta un altul. Intotdeauna imi cantaresc foarte bine alegerile pe care le fac. Unii numesc asta nehotarare, eu spun ca este o modalitate de a inlatura regretele de mai tarziu. Cantareste de doua ori si alege o data. Nu am regrete, sunt multumita de alegerile pe care le-am facut.

Uneori vreau ca lucrurile sa se rezolve pe loc, daca se poate «ieri». Dar am observat ca timpul le rezolva practic pe toate si ca rabdarea e mare lucru. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea este un medalion de la iubitul meu. O perla inconjurata de o coronita de aur. Simbolizeaza o legatura stransa si protectie. La fiecare aniversare realizez poate mai mult ca oricand ca trebuie sa ne bucuram de fiecare moment al vietii, ca niciodata nu vom fi mai tineri si mai frumosi ca acum. Cum sunt eu? Increzatoare, deschisa, vesela si... numai de bine, va dati seama! Criticile, data viitoare."

ASCENSIUNE
"Dupa participarea la emisiunea «Care pe care», am dat proba pentru emisiunea «Corect», si asa a inceput totul, cum spune povestea. Multi telespectatori apreciaza aceasta emisiune si, desi acum prezint «Parteneri de week-end», lumea ma mai opreste pe strada si ma intreaba cum se scrie corect un cuvant sau cum se pronunta un altul" - Ruxandra Gheorghe, realizatoare si prezentatoare de emisiuni tv
×
Subiecte în articol: calendar