x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Vlad Enachescu

"Astazi e ziua ta..." - Vlad Enachescu

22 Apr 2005   •   00:00

Este realizator al magazinului fotbalistic "Minutul 91", dar si redactor-sef al redactiei Emisiuni-transmisiuni din cadrul Departamentului Sport al TVR. Astazi, Vlad Enachescu implineste 29 de ani.

"Sunt usor bolnav de perfectiune"

"Varsta de acum inca nu inseamna foarte mult, sunt plin de viata, plin de energie si nu am in nici un fel senzatia ca imbatranesc. Implinesc 29 de ani si probabil ca anul viitor, cand voi schimba prefixul, o sa fie ceva special, ma gandesc la o mare petrecere. Oricum, anul acesta o sa-mi sarbatoresc ziua de nastere alaturi si de fetita mea, Natalia, si acesta este cel mai frumos cadou. Voi petrece intr-un cerc foarte restrans, cu cei mai buni prieteni. Nu stiu daca azi este o zi speciala, dar imi place sa primesc telefoane de la prieteni, sa primesc cadouri... Mereu de ziua mea am fost inconjurat de prieteni, dar au fost si ani in care am fost plecat din tara, sa spunem in interes de serviciu. In ’97 si ‘98 imi aduc aminte ca mi-am sarbatorit ziua de nastere la Roma si respectiv Barcelona, fiind prezent la doua turnee de baschet. Dar la intoarcere am avut parte de petreceri surpriza... Cu trecerea anilor am realizat ca timpul trece foarte repede, dar unitatea de masura nu este obligatoriu ziua mea de nastere. Realizez ca acum aproape un an eram la EURO 2004, de exemplu, si nu imi vine sa cred ca a trecut deja atata vreme... De-a lungul timpului mi-am fixat foarte multe obiective si pot spune ca in foarte mare masura le-am si realizat. Dar niciodata nu mi-am stabilit ceva legat de ziua de nastere sau de varsta. Sunt fericit cu ceea ce am obtinut si am reusit pana acum si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ajutor. De ziua mea vreau sa fiu sanatos si sa-mi vad fetita crescand. Dorinte speciale nu am, desi iubita mea s-a gandit la cadouri pe care le-as fi dorit. Ma maturizez si ma implinesc pe an ce trece. Imi place foarte mult vremea pe care o traiesc. Sunt fericit cu ceea ce am realizat si nu as vrea sa ma intorc in timp, pentru ca sunt constient ca mai repede nu as putea ajunge unde sunt astazi. Eu sunt un Taur incapatanat si usor bolnav de perfectiune. Chiar pot spune ca am reusit niste lucruri, la 29 de ani, la care altii nici nu s-au gandit inca! Realizarile de anul trecut sunt multe si insemnate: nasterea Nataliei, ne-am mutat cu totii in casa noua, iar profesional am avut sansa de a participa activ la cele doua evenimente majore ale anului 2004: Jocurile Olimpice de vara de la Atena si Campionatul European de fotbal din Portugalia, iar Minutul 91 a fost lider autoritar pe piata emisiunilor de profil!"

MULTUMIRE

"Imi place foarte mult vremea pe care o traiesc. Sunt fericit cu ceea ce am realizat si nu as vrea sa ma intorc in timp, pentru ca sunt constient ca mai repede nu as putea ajunge unde sunt astazi"

EVOLUTIE

"Ma maturizez si ma implinesc pe an ce trece. Imi place foarte mult vremea pe care o traiesc" - Vlad Enachescu, jurnalist

×
Subiecte în articol: calendar