x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Alimentele cu efect antibiotic

Alimentele cu efect antibiotic

23 Ian 2017   •   17:15
 Alimentele cu efect antibiotic

Unele alimente sunt adevarate antivirale naturale fiind capabile sa amelioreze si sa previna gripele, virozele si raceala. Avantajele pe care le au aceste alimente antivirale naturale sunt evidente. Ele nu au efecte secundare si nu dezvolta rezistenta, asa cum o fac medicamentele, scrie ziarulring.ro.

Lista cu alimente cu proprietăți antibiotice este mult mai lungă. Completăm și adaugăm noi alimente binefăcătoare care pot face pentru cele mai diverse probleme exact ceea ce fac și antibioticele de sinteză, dar fără nici una din efectele secundare ale acestora.
Pe lista se afla: fructele de padure, rosiile si pasta de tomate, portocalele, grapefruit, sucuri de citrice, bananele, lamaia, broccoli, conopida, varza dulce, spanacul si varza de Bruxelles. Alaturi de acestea mai poti pune cateva alimente cunoscute de toata lumea ca fiind antivirale naturale. Acestea sunt ceapa veche si cea verde, usturoiul, prazul, mai ales daca sunt consumate crude.

Supa de pui este leacul infectiilor cailor respiratorii superioare, amelioreaza inflamatia, crestere hidratarea si amelioreaza congestia nazala asociata cu infectiile tractului respirator superior.

×
Subiecte în articol: alimente antibiotice sanatate