x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Diete sănătoase. Cum să slăbești cu... precizia unui ceas elvețian. Află ce e „dieta cu un singur aliment”

Diete sănătoase. Cum să slăbești cu... precizia unui ceas elvețian. Află ce e „dieta cu un singur aliment”

14 Ian 2016   •   11:25
Diete sănătoase. Cum să slăbești cu... precizia unui ceas elvețian. Află ce e „dieta cu un singur aliment”

Vrei să slăbești dar ți-e teamă să încerci ceva radical? Poate te vor ajuta să iei o decizie informațiile despre acest regim alimentar inclus de specialiști în rândurile a ceea ce numim diete sanatoase.

Unii o numesc DIETA ELVEȚIANĂ, dar cel mai clar (și explicativ) este să-i spui: DIETA CU UN SINGUR ALIMENT PE ZI. Pentru că aceasta este ideea: timp de două săptămâni, mănânci în fiecare zi alt tip de aliment și nu te atingi de altceva. Rezultatul este uimitor. Dai jos între 5 și 7 kilograme, ceea ce ar însemna o medie de o jumătate de kilogram pe zi (la eficiența maximă a dietei), fără să te înfometezi. Trebuie doar să respecți cu precizie de... ceas elvețian câteva reguli. 

Ideea de bază - prinsă și în numele dietei - este să mănânci în fiecare dintre cele 14 zile numai câte un tip de aliment: în prima zi vei putea consuma pe săturate sucuri proaspete de fructe şi legume, cartofi în a doua zi, în a treia zi orez, fructe proaspete în a patra zi, ziua a cincea este dedicată pastelor, în a şasea zi vei putea mânca legume, iar în ultima zi de dietă vei putea mânca - ieșind din ritmul de până atunci - câte puţin (foarte puțin) din toate. În săptmâna următoare o iei de la capăt!

Te-ar mai putea interesa si:
Sarea, drog, aliment sau medicament. Argumente pro si contra consumului de sare
Sucul de castravete, băutura-medicament care curăță rinichii și întregul organism
Soluţii urgente pentru stările de rău

Luni

Ai voie să bei sucuri proaspete de legume şi fructe. Pe parcursul acestei zile vei bea în total 1,5 litri de sucuri proaspete preparate acasă, nu din magazin, care conţin aditivi şi conservanţi. Astfel, poţi opta pentru un mix dintr-o portocală, un grapefruit şi câteva linguriţe de suc de lămâie sau pentru un amestec de 200 de ml de suc de morcovi şi 100 de ml de suc de mere. Atunci când ţi-e foame îţi poţi amesteca într-u blender 300 de grame de castraveţi, o lingură de pătrunjel tocat, 100 de ml de suc de roşii şi o linguriţă de suc de lămâie.

Marţi
...................................
Află pe ANTENA SATELOR toate detaliile acestei DIETASANATOASE
 

×