x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Acest ulei este mai nociv decât zahărul. Iată de ce nu ar trebui să îl consumați

Acest ulei este mai nociv decât zahărul. Iată de ce nu ar trebui să îl consumați

01 Apr 2016   •   16:22
Acest ulei este mai nociv decât zahărul. Iată de ce nu ar trebui să îl consumați

Uleiul de soia este promovat drept un aliment sănătos, dar în realitate lucrurile stau cu totul altfel. Medicii au demonstrat că acest tip de ulei creează numeroase probleme de sănătate și ne recomandă să îl eliminăm definitiv din meniu.

Soia, uleiul de soia și toate celelalte produse pe bază de soia sunt făcute din boabe de soia, care în mod natural sunt periculoase și toxice. Pentru a deveni sigure pentru consum, sunt supuse unui lung proces de tratare.

Mai mult decât atât, persoanele care mănâncă soia în mod constant prezintă un risc ridicat de a dezvolta maladia Alzheimer. Potrivit healthyfoodhouse.com, consumul de produse derivate  duce la pubertate precoce în cazul persoanelor de sex feminin și maturizare fizică întârziată în cazul bărbaților.

O altă problemă este legată de modul în care se cultivă planta. Este cunoscut faptul că există cantități enorme de soia modificată genetic, răspândite în întreaga lume și este foarte dificil să evităm aceste produse, pentru că producătorii nu fac mențiuni referitoare la originea boabelor de soia.

×
Subiecte în articol: soia ulei de soia ulei uleiuri omg-uri