x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Cât de sănătos este de fapt sushi

Cât de sănătos este de fapt sushi

31 Mai 2017   •   21:40
Cât de sănătos este de fapt sushi

Sushi este considerat cel mai sănătos preparat din lume, cu un gust deosebit și inconfundabil. Chiar dacă provine din Japonia, îl regăsești în toate colțurile lumii, scrie clicksanatate.ro.

Una dintre cele mai cunoscute mâncăruri la nivel internațional, considerat a fi finger food, adică mâncarea care se mănâncă cu mâna, mai ales dacă nu ești destul de experimentat cu bețișoarele.

Specialiștii de la My Sushi afirmă că orezul învelit în algă de mare aduce o serie de beneficii pentru sănătatea ta. Pentru a te bucura din plin de aromele acestui preparat trebuie să mănânci rola de sushi dintr-o singură înghițitură.
Nu te îngrașă

Acest preparat are un conținut extrem de scăzut de colesterol, atât orezul cât și peștele fiind extrem de benefice pentru sănătatea ta. Algele marine în care sunt împachetate rulourile îți aduc un plus de magneziu, calciu, fier și un gust divin.

Deoarece se servește adesea alături de ghimbir murat, un antiseptic natural plin de nutrimenți benefici sănătății tale, sau sosul de soia și o pastă verde extrem de picantă cunoscută sub numele de „wasabi” îți aduc un aport de antioxidanți, proteine și fier.

×