x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cel mai eficient tratament natural pentru infecțiile urinare

Cel mai eficient tratament natural pentru infecțiile urinare

24 Ian 2016   •   11:36
Cel mai eficient tratament natural pentru infecțiile urinare

Infecțiile tractului urinar sunt determinate de prezența și înmulțirea bacteriilor în urină. Simptomele sunt neplăcute și, de cele mai multe ori, greu de combătut. În general, femeile sunt mai predispuse la problemele de acest tip, dar și bărbații pot fi afectați.

De cele mai multe ori, în cazul unei infecții urinare, medicii recomandă tratament cu antibiotice, totuși aceste medicamente au dezavantajul de a distruge și bacteriile bune din organism.

Din fericire, există soluții naturale sigure, extreme de eficiente și fără efecte secundare. Unul din aceste remedii alternative constă în consumul de sâmburi de grapefruit, informează HealthyFoodHouse.com.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că acești sâmburi sunt eficienți chiar și în cazurile în care antibioticele nu dau rezultate, putând să prevină și să combată infecțiile la nivelului tractului intestinal.

Tratamentul cu sâmburi de grapefruit are și avantajul de a fi foarte ieftin. Tot ce trebuie să faceți este să consumați sâmburii unui grapefruit în fiecare zi, timp de două săptămâni. 
 

×